Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri kalanı hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama bacağının çatlamasını sınır olarak almamak lazım, Sanji vs Bon Clay'da Sanji'nin birkaç kaburgası kırılıyordu ve gayet normal bir biçimde yoluna devam etti. Vergo'yu alır demiyorum, ama vücudun kırılması ya da çatlaması One Piece evreninde üst limit değil bana göre.
Haklısın vücudunda bir yerin kırılması engel olmayabilir ama Vergo gibi bir adamın karşısında dövüşmek için kullandığın uzvun hasar alması işin boyutunu değiştiriyor kaburgası kırılsa da bacağı işlevselliğini koruyorsa iradeyle sürdürür problem değil ama bacağı çatlarsa vs ilerledikçe kırılma noktasına gelir ne tam güç savaşabilir ne de karşı koyabilir. Neyse konunun dışına kayıyorum yazdıkça. Sabonun yaşadığına inanmıyorduk yaşıyormuş Şimdi tayfaya geleceğine inanılmıyor belki gelir gelmemesi için sebepler varsa gelmesi içinde sebepler bence mevcut.
 
2Y den sonra Monster Trio diye bişey kalmadı zaten Luffy ve Zoro'nun gelişmesinin yanında Sanji'nin pek lafı olmaz gibi geliyor bana, bence bu üçlü arasında Sanji belirgin farkla geride artık. Law'ın tayfa gelmesi Jinbei'nin tayfaya gelmesinden daha mantıklı olur. Hem gelişme potansiyeli olan hemde plan yapmada usta biri, hani gelecek olursa tayfanın Benn Bechman ı gibi birşey olur ve Shin Sekai için büyük avantaj zaten üstün yeteneği olmayan biri gelmeyecekse tayfanın bu durumda işi çook zor. Ayrıca Law ın tayfaya bakıldığında Bepo ve Jean Bart haricinde özel bir karakter yok harcanmaları kolay yani ve bu arc sonrasında Law'ın korsanlık yapmak için bir amacı da kalmayacakmış gibi görünüyor. Tayfada 2. bir D. nin olmasıda ilginç olabilir. Bu arc biri gelecekse Law gelsin yani.
Bence birdcage i sanji durduracak
 
Sanji yıpratıldı ama Oda gereken değeri verecektir. Seri başından beri gözümüze sokulan monster trio bozulmaz.
Sanji'nin tek sıkıntılı yeri bacak çatlama yeri. Onun da açıklaması var la. Yoksa herkes görüyor ki Dof'a yenilmesi çok doğal. K.haki ile ipleri sezememesi de çabuk yenilişinin sebebi. Yoksa bu kadar çabuk kukla olacağına inanan var mı cidden? Örümcek ağını görmezsen takılırsın ama görürsen? Ha sürekli negatif sahnelerde görününce insanların gözünde negatif oluyorsun ama 1 bölüm yeter bu okuyucuya. O kadar çok günübirlikçi var ki Sanji ezükk diyenler bir ölümde god yaparlar. Çok uzun zamandır dile getiriyorum bakın:

1-Bu adam şov yapmadı henüz, sağlam bir rakiple savaşını görmedik baştan sona. Ne BAA'da ne PH'de ne Dresrossa'da (dofu karıştırman la onun rakibi değil o)

2- 50 bölümdür yok ortalarda. Tayfanın bir kısmı bu arc şov yaparken diğer kısmı mal gibi bekleyecek mi Zou'da? Cidden mantıklı geliyor mu bu? Hele ki mangaka dönüm noktası olacak demişken bu arc için

3-Ve en önemli nokta: http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/690/17

Şu sayfada çizilenler: Alt tarafta Dof, Luffy ve Law çizilmiş. Allah Allah tesadüf ya şu an bu üçü savaşıyor. Üstte de Kid, Apoo, Hawkins, Mom ve CC. Kid, Apoo, Hawkins ittifakı malum yonko için ittifak yaptılar. Onların yanına da Mom ve CC çizilmiş. Peki neden CC? CC şu an nerede? Bizimkilerin gemide. Peki ne gördük en son? Mom gemisinin CC'yi almak için bizim gemiye saldırdığını gördük. Tesadüf mü bu? Şu an Kid ittifakının Mom'a dalmış olma, Sanjilerin de onlara yardım ediyor olma ihtimali kuvvetli.

Elbette Sanji Mom'a dalar, sağ kolu falan alır demiyoruz. Ama CC'yi de salıp tüm gemi ahalisi yardım etse sağlam birkaç adamı yerler. Ve Sanji'nin yonko indirme faaliyetinde katkısının olması onun ve bizim tayfanın muazzam sükse yapmasını sağlar. Ödül artışları coşar çünkü tayfanın diğer yarısı da Dof gibi bir shichiyi öpücüklüyor. Ve açıkçası o Sanji'nin eziklenmesine sebep olan sahnelerden sonra, 50 bölümlük uzun ayrılıktan sonra (o ayrılık +60 bölümü bulabilir) tayfanın diğer üyeleri Dresrossa'da artistik hareketler yaparken, Sanji bu tarz bir şovu hak ediyor.
 
luffy ve lawa o kadar destek gelmesine rağmen hala dofu indiremediler,law Bim poşeti oldu.Bu kid ve müttefikleri nasıl yonkouya karşı savaşacaklar,aşırı zayıf kalıyorlar.Bigmomı saymasan bile;
1.tümen marco
2.jozuya denk yada üstün(ace i saymayın 2 yıllık korsandı)
3.jozu
4.vistaya denk yada daha üstün
5.vista

Diye desen bile bigmomsız ve diğer tümen komutanlarsız bile bu 4 süpernova(hawkins,kid,apoo,killer) gıdıklayamaz bu 5 adamı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık