Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 891 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler biraz akıllıysa Jinbei'nin yaptığı gibi ağzına sokmaya çalışmazlar, pastayı yerken bunları da götürür bu karı, yapmışlığı var:D.

Oda'dan beklenmeyecek hatalar bunlar, arcın ortalarında iki farklı 29. kız hatası olmuştu bir de. Yahu bütün tayfayı alt alta yazsana be adam yaşlarıyla beraber. Farklı bir sistem kullanıyor demek ki:bilmem:.
O yanlışlıkla olmuş birşeydi ya, hani parmaklarını yemek deyimi gibi ama biraz daha coşkulusu :/ Arada kaynayan asçılar olabilir belki belli olmaz tabi.

Hata falan yoktur bence, hatta görüyor ve artırıyorum kesin bilinçli yapmıştır. Klasik Japon sapıklıkları bunlar, kabul etmek lazım.
Aa deme şimdi öyle, hemen kendimizi dışlamayalım. Çocuk gelinler konusunda bizden kötü değillerdir.
 
Kata açıkça yiyeceği bir king kong guna dayanabilir mi ? bence hayır.. ve Ben one pieceyi ailemmiş gibi seviyorum yavaş gitsin hiç bitmesin <3
:(


Senin için önce 883 sonuna sonra 884e baktım.
Ard arda 1 çeneye normal tekme+2 kong gun+ 1 rino schneider yiyip sırtı yere gelmeyen, sonrasında hemen kendine gelip kong organa göre vücudunu rahatlıkla şekle sokan ve hemen akabinde peerless donuts ile g4 Luffy'nin ağzını yüzünü kaydıran bi adamın çok darbe kaldırmayacağını ima etmeyelim diye dedim. Dof mesela; kong gundan sonra zaman mekan bütünlüğünü yitirdi garibim.

O değil de şu sol üstteki Katakuri çizimi ne iğrenç olmuş la. :( Pergel Katakuri :artiz:
Herifin g3 yumruğunu da utanmasa bizimkinin kkg saldırısı kadar güçlü çizecekti mangaka. Bakalım Oda nasıl kotaracak bu işi, merak ediyorum.
 
bu arc lufyy nin dayanıklılıgı,k.hakisi ve tayfanın bütünlügüydü wano öncesi oda da bunu cok güzel islemiş sonucta rakip KAİDO, katadan sonra lufyy amiral ve sag kol arasinda olacak evet biraz böldu ve uzattı ama o.p bitsin istemiyoruz dimi.. Ayrıca sanjıye de o.p evrenindeki en iyi aşcıların oldugu bi yerde ve hepsinin uzerine cıkaracak wano da zoro ya olacaklarda buna benzicek en iyi kılıç ustalarının mekanında zoro.. Sanji de mutlaka bi p.a katacaktır daha arc bıtmedı ben sanjinin genetginin uyanacagnı dusunenlerdenim.. Pudinge de cok takılmayalım sonucta yalancının teki :) bölümse cok iyi bence daha ne olsun sanji geliyor lufyy kataya girecek muhtemelen germa da yolda ne bekleniyor anlamadım ?
 
Yemin ederim artık seriyi sırf buradaki yorumları okumak için takip ediyorum hatta seriden çok yorumlar harika.
Süpersiniz yine
 
Bölümü bir görelim Kata'nın Luffy'nin tekniklerine göre teknik çıkarıp Luffy'i ezdiği bölümlerde yaptığım yorumun doğruluğu ortaya çıkacak. Kata'nın elinde Luffy g2 ve g3 tekniklerinden daha fazlasını ortaya koyabileceği şeyler var. Önemli olan gelen atağı görebilmesi ve ona göre daha güçlüsü ile karşılık vermesiydi demiştim.

Bu bölüm Luffy'nin Kata'nın tekniklerini karşıladığı gibi bir bilgi geçmişti herhalde. Sanıyorsam aynısını Luffy Kata'ya uygulamaya çalışmış gibi duruyor. Bölüm gelsin anlaşılır.
 
Şu para vermiyorsun bir de şikayet ediyosun mantığını anlamıyorum. One Piece haftalık resmi Türkiye’de yayınlanıyor da biz mi almıyoruz ?

Üstelik biz bu seriyi yayınladığı yerden binlerce kilometre uzaktan takip ediyoruz. Günlük gelişmelerden, sinema, tiyatro vb. aktivitelerden en son bizim haberimiz oluyor.

Şu seriyi “bedava” diye tanımladığınız İngilizce sayfalar çevirmese Dünyada ve Türkiye’de bu seriyi Japonca’dan kaç kişi takip eder ?
 
Son düzenleme:
Bigmom pastayı yedikten sonra bayılırsa çaldığı ruhlar sahiplerine geri dönecek.O zaman pedro konusunu tekrar açar mı oda ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık