Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartmaya gerek yok ihtiyaç duyduğunda kaçıyor, ihtiyaç duyduğunda savaşıyor. Zeki biri olmaya başladı :gamyon:
E zaten onu diyoruz hep. Normal bunlar.

Luffy korkmaz mevzusunu hatırladım bi an. Korku hissini yaşamayla ödleklik bir kabul ediliyordu. Kimi o yüzden Luffy asla korku duymaz dedi, kimisi de cesaretle korkuyu karıştırdı falan.

Luffy zor bi durumda kalacağına eminse kaçabilir, geri çekilebilir. Bunlar normal şeyler. Ölebileceği bi durumdan kaçınması, korku hissedip önlem alması normaldir. G4 bitince içinde bulunduğu durumdan dolayı Katakurinin gücünden korkup kaçmıştır sonra o durumu atlatınca cesur davranıp karşısına çıkmıştır. Luffy cesurdur ama tedbirsiz, haddini bilmez bi ahmak değildir.
 
İkinci paragrafın işin gerçeği ama ilk paragraftaki durum mantıksız kalıyor ne olursa olsun. Gerçi hayali bir kurgu olduğu için gereksiz bir söylem olarak kalıyor benimkisi. :/ Rakibi yüceltmek ana amaç diyelim en iyisi.

@Sakata Gintoki
Luffy'nin lakap da hacı yatırgaç bilmiyor musun sen? :oops:
Mesele mangakanın bunu ne kadar inandırıcı verebildiği, kendini ne kadar gizleyebildiği. Bizim tayfa sürekli dayak yiyerek ilerlediği için herkes öyle ilerler gibi geliyor ama şart değil. BM doğuştan canavar ve yeni dünyada büyümüş birisi. Şimdiki yonkoularla topyekun bir savaşa girmedikleri az çok belli. Palazlanan diğer güçlü korsanlara da hep üstünlük kurmuşlar ki yonkou olmuşlar. Zaten yeni dünyada bir yonkouya kafa tutacak kadar büyüyemiyorsun. Tek istisna Teach gibi görünüyor. O da sadece Marco ekibiyle toptan savaşa girmiş. Onun haricinde yonkoular arasında daha çok küçük sürtüşmeler oluyor gibi. Kid mesela bölgesine girip dayak yemiş daha sonra iki gemisini batırmış daha sonra Kaido'ya denk geldi ve iptal oldu. Kata vb ile aşık atacak seviyeye gelemeden elimine oluyorlar. Yeni dünyada zaten yonkoular hüküm sürüyor. Diğer denizlerden gelenler de buranın güç seviyesine öyle kolay çıkamıyor. Denizciler de yeni dünyaya pek müdahale edemiyorlar. Büyük korsan çağı başladığında Kata 26 yaşında falandı herhalde. O zamana kadar da anasının elinin altında iyi korunmuştur.

Amma yazmışım :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık