Müttefikini koruma aşkı ayrı bir seviyede adamın.Tayfadan kimse kurtarmadı bu kadar Luffy'i. Barto'nun bile gelecekte ki yardımları bunu geçmeyebilir bir bakıma doğru dediklerin.![]()

Müttefikini koruma aşkı ayrı bir seviyede adamın.Tayfadan kimse kurtarmadı bu kadar Luffy'i. Barto'nun bile gelecekte ki yardımları bunu geçmeyebilir bir bakıma doğru dediklerin.![]()
Adam psikopat bi kanca ile deşiyor.Müttefikini koruma aşkı ayrı bir seviyede adamın.![]()
Kanca ile deldiği yer ilk yediğim spoiler. İnternette dolanırken görmüştüm ve şok olmuştumAdam psikopat bi kanca ile deşiyor.
![]()
Bi ölümüne koruyor.
![]()
![]()
insan oğlunu korumaz mıBi ölümüne koruyor.![]()
Ben ilk karakteri animede görmüştüm çiçeği tuttuğu sahnede bu ne lan böyle demiştim.Kanca ile deldiği yer ilk yediğim spoiler. İnternette dolanırken görmüştüm ve şok olmuştum![]()
Bu arkadaş cok komik gülün biraz.insan oğlunu korumaz mı![]()
Valla komiklik olsun diye yapmadım bence Luffyin annesi Croco.Bu arkadaş cok komik gülün biraz.![]()
Annesi ne olum ya ahahahaValla komiklik olsun diye yapmadım bence Luffyin annesi Croco.
Diyorsun
O ihtimal 0 Mangaka annesinin göründüğünü söylemişti bir sayıda sanirim. O da Dragon'un karargahının olduğu bölümdü diye hatirliyorum.Valla komiklik olsun diye yapmadım bence Luffyin annesi Croco.