Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sylar

etrafa dürbünle bakıp kara göründü diyen adam lazım tayfaya, miço lazım
 
Kraliyetten birisi gelmez.
Bellamy zaten ölsün.
Barto'nun sululukları çekilecek çile değil. Hani bu ark güzel de bundan sonra böyle devam etmez. :(
Kin'emon da olmaz tayfada iki tane var ondan. Momo'da babasını, ülkesini, hayalini bırakıp gelmez.
Cavendish nefret ettiği insanların emri altına girecek adam değil.
Law zaten baştan elendi.
Geriye kim kaldı ki. :7
Zoro'ya yol yordan öğretecek Wicca gelsin gelecekse.
 

Üye silindi 1004

Ayrıca tayfaya illa birinin gelmesine gerek yok. Impel Down`dan beri tayfaya kim gelecek tartışması yapıyoruz. Şimdiye kadar Hancock`u, Buggy`si ne bileyim 20`ye yakın isim döndü ortalıkta. O süre boyunca sadece Jimbo "gelirim kardeşim sayılırsın zaten" dedi. Oda zaten tayfaya alacağı kişiyi hissetmemizi sağlıyor ve ben bu Arc o kişiyi hissedemedim. Mesela Robin`i Franky`i veya Brook`u ilk gördüğüm an, "tamamdır bu iş" demişliğim var. Son 4 Arc`tır öyle bir "tamamdır" hissetmiyoruz. Ayrıca ben artık Oda`nın biraz tarz değişikliği yaptığını düşünüyorum, tayfa içinde olmasa bile tayfayla gezip tozacak bir sürü güçlü karakter gelecek bundan sonra.
 

Kira

Senin mantığına göre ne Bellamy ne Barto ne de Jinbei gelir tayfaya şu an
Bana göre Jinbeinin şuan tayfaya katılmama sebebi tayfada ki güç dengesinden. Sanji ve Zoronun ödülü jinbeiyi aştıkdan sonra jinbei gelecek tayfaya. Oda o yüzden hemen katmadı tayfaya Jinbeiyi.

Arc sonunda Zoronun ödülünün artacağı belli Sanji de Big mom tayfasına karşı bişey yaptıysa eğer onunda ödülü artacaktır diye düşünüyorum. yani Bu arc sonunda tayfanın komple ödülleri artacaktır bi şekilde.
 

Sylar

Samurayların adasından Coby'nin ilk haline benzeyen bir çocuk gelir belki, Hayali de çok güçlenip bir gün Samuray adasındaki en güçlü samuray olmaktır, Belkide Momo gelir tayfaya
 
bu mantıkla bellamy'e ve cc ye de ihtiyaç yok. Bellamy'i açıklamaya bile gerek yok, Cc gelirse de bir amacı olmayacak,görevide olmayacak en fazla frank ve chopper'a yardımı dokunacak. Tabiki müttefikte lazım ama barto müttefik olmasın ya gelsin o :D
CC'nin en iyi bilimadamı olma hayali ve hatta olduğu söylemi var.
 
Az kaldı en fazla 5-10 bölüm içinde Law flashback görüp hayalinin bizim tayfa gibi raftel baglantılı oldugunu görünce herkes Law'ın tayfada oldugunu kabul eder artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık