Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceasar gercektende frankyi upgrade eder,sanjinin güzeller adasından aldıgı formülü geliştirebilir,chopper rumble ballını hasarsız ve sürekli kullanabilecek hale getirebilir,luffy için etin en uygun pişme sıcaklıgını arastırır,usoppa bilimum silah yapımında yardım saglar...

varya düşününce cidden tayfada bir bilim adamı olması üstüne birde logia paha biçilemez.balıkadamıda koydunmu tamam işte.law,barto,saide tayfalarıyla müttefik alın size yonko yıkıcı tim :flaugh:
 
Dediğiniz gibi çok güzel olabilir bir bilim adamının tayfaya gelmesi ama şu CC'nin katılmasını falan hiç istemem açıkcası. Bilim adamı olmasının yanı sıra aynı zamanda bir emek hırsızı mangada bu birkaç kere vurgulandı. Franky gelişecekse Nami'ye iklim silahı kazandıran Ussop bile upgrade edebilir :ehe: . Oda bilimcilerin kökünü kurutmaz karşımıza daha nitelikli ve donanımlı kişiler çıkaracaktır en azından ben öyle umuyorum :rolleyes: .
 
Tayfaya bir kılıç ustası daha neden gelmesin ki? Her türden adam var tayfada,daha farklı kim gelebilir ki? En fazla bir logia gelir o kadar.
 
Cc harbiden yakışır tayfaya. Hem logia eksik bilim adamı eksik tam olur. Zati troll tam yakışır tayfaya. Harbi Cc gelsin :D Ayrıca tayfada korkak çok.
 
Tayfaya Zoro ve Usopp tan sonra hep ihtiyaç olunan isimler geldi. Aşçı, doktor , müzisyen vs o yüzden gelen elemanın gücüne pek aldırış edilmedi ama artık böyle bir durum söz konusu değil. Yani tayfaya artık savaş gücü düşük biri katılmamalı zaten elde bir sürü güçsüz tayfa elemanı var. Yani; elde bana göre gelmesi en muhtemel olanlar; Rebecca, Barto, Law, Belammy. Belammy ve Rebeccayı baştan eleyebiliriz (rebecca çok tatlı bunu derken için acıyor ama) bunlar güçlü elemanlar değil tayfaya pek birşey katamazlar. Barto defansif gücü yüksek bir adam ama bu kadar fan bir tip tayfaya uymaz ne deseler herife ''olur paşam'' kıvamında takılacak sürtüşme olmuyor :D Geriye Law kalıyor her ne kadar bana hala zor gibi gelsede kağıt üzerinde en nitelikli adam Law tayfaya gerçekten güç katacak bir isim birde Luffy tayfaya eski bir shibukai katınca saygınlığı iyice artar. Ayrıca Kid in yüzünüde görmek isterdim öğrenince :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık