Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Namikaze Minato vs Uchiha İtachi

Kim yener?

  • Minato kazanır.

    Kullanılan: 128 68.1%
  • İtachi kazanır.

    Kullanılan: 60 31.9%

  • Kullanılan toplam oy
    188
Bence öyle Tobirama teknikleri bulmuş olsa bile diğerlerinin o tekniklerde Tobirama'yı geçtiğini düşünüyorum. Hem Tobirama'yı bir sıra kaydırdım yani Hashi>Madara>Minato>Tobirama diye. Tabi Tobirama'nın kazanma şansı İtachi'den fazla sonuçta 4 dakikalık çalışmıyor adam.
Tobirama savaş sırasında bence bayağı üstün gösterildi Minato'dan. Gerçi çok da iyi hatırlamıyorum Naruto'yu bayağı oldu okuyalı.
 
Minato'nun Tobirama'ya üstünlüğü hız ve mühürleme teknikleridir.Ki hızda da aman aman bir fark yoktur az üstüdür.Onun dışında edo tensei gibi bir teknikte kullanabiliyor adam.Su teknikleri bir arkadaşın dediği gibi lazer etkisi yaratıyor.Senju olmasından dolayı Minato'ya oranla daha da uzun süre dövüşebilecek bir adam.Aynı şekilde anime/manga dünyasında tecrübenin dövüşte etkili olduğunu en iyi hissettirenlerden biri bence.Adamın analiz yeteneğinin Minato'dan aşağı kalır yanı yok.
 
Sanki uchihalar çakra özürlü dedik, birinci fail
İtachi'nin kendisi Jiraiya'yı yenemem diyor kendisini en iyi tanıyanlardan biri olan Kisame kabul ediyor durumu sen etmiyorsun sonra gelip mangada geçen sözlerden bahsediyorsun, ikinci fail.
Biz İtachi'yi sevmiyoruz dedik mi ? Benim sıralamama göre İtachi, Jiraiya'dan sonra ikinci sıradadır ama Minato'yu edo olmayan haliyle yenemez diyoruz, daha bu ayrımı yapmıyon, üçüncü fail.

Jiraiya>İtachi>Nagato serinin en kaliteli karekterleri
Hashirama>Madara>Minato serinin en güçlü karekterleri
Bence böyle :bilmem:
Kisame ''ne halt yemeye geri çekiliyoruz, senin gücünle...'' diyor Itachi bölüp aceleye lüzum yok hem tsukuyormi (Kakashiye kullandığı) ve ameterasuyu kullandım falan diye oyalıyor la. Ne gücü, ne kabul etmesi? :( Herkes İtachinin Akatsukiyi Konohadan uzak tuttuğunu oyaladığını biliyor zaten. :(
Kaldı ki Orochimaru gibi Jiraiyayla aynı ligteki adamı ne hallere soktuğu ortada. Amaterasuyu direkt Jiraiyaya da kullanabilirdi, herifin derdi başka. :(
Kaç sayfadır onun çakrası bunun bilmem neyi diye uzatıp duruyorsunuz da Minatonun bi numarasını görmedik çakra üstüne? İtachinin teknikleri çok üst düzey o yüzden çok çakra yiyiyor. Minatodan üst düzey niyetine gördüğümüz tek şey kendisini öldürten mühür tekniği belki de.

Herifin karşısında zibilyon tane bitirici tekniği olan adam var, ne yapacak la kunaiyle mi öldürecek İtachiyi?
Gitmiş Minatoyu nereye koymuş, senin yapacağın sıralamaya tükürsünler be Red. Say la hangi başarısını, gücünü gördün de işi bu noktaya getirdin?

Madara sonradan Hashirama hücreleriyle zaten Hashiramayı geçti. Kishimoto bijuu'yu almadan önceki hali için hiçbir zayıf noktası yok diyordu adam için. Jiraiya dediğin adam doğa çakrasını savaşta kullanabilen bunun yanında Minatoya bildiği çoğu şeyi öğreten adam, Minatonun onu geçtiğine dair bi kanıtımız yok. 3., 2. zaten Minatodan üstün. Diğer Kagelerden de üstün gelecek adamlar var. Naruto, Sasuke falan zaten başka düzeyde herifler. Minatoyu gitmiş nereye koymuşsun. :(
Daha diğer bir çok ismi saymamışım bile. Atalardı tavşandı altı yolun bilgesiydi falan.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık