Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak güzel kardeşim, benim derdim Luffy'yi yermek olsaydı öyle güzel yapardım ki şaşardın. Sizin kalıplarınızla, genellemelerinizle uğraşacak halim yok. Mangayı ben de okuyorum. Luffy'nin tayfası için neler yaptığını görüyorum. Kata'nın tam güçte olmasını istediğini de biliyorum. Sorun bunlar değil ki? Sonuçta Luffy 1'e 1 dövüşte kaybedeceği, öleceği kesinken kaçtı mı? Kaçtı. Kaçmasaydı Kata kazanmış olacaktı ve bir daha yenilmeyecekti. Kaçtığı için öyle ya da böyle kendine avantaj sağladı mı? Sağladı. Mesajda özellikle Luffy'nin amacını bildiğimi söylediğim halde aynı şeyleri yazmandan belli ne kadar gözü kör bir şekilde ve gereksiz bir şekilde savunmaya geçtiğin. Yüz kere mi yazmam gerekiyor? Benim için sebep önemli değil. Bu dövüşün sonucunda Luffy Katakuri'yi yenmiş olacak. Kaçmasının da bahanesi tayfası. O halde tayfası güvende olsaydı, Luffy kaçmayacak mıydı? Kaçmayacaksa, kazanacak mıydı? Bunları düşündüğün zaman dövüşün sonucu tatmin edici olmuyor ve bu tarz dövüşlerin sıkça tekrar etmesinden korkuyorum.


Kaçmasaydı ölmeyecek miydi? Adaletten kastım bizi tatmin etmeyecek olması. Bir kere olsa şartlar bunu gerektirdi, bu sefer böyle oldu, der geçersin ama ilk kez de olmuyor. Sinir bozucu.
Vallaha bir yap da şaşırıp kalalım. Katakuri şu an için Luffy'den güçlü zaten. Luffy de bunun farkındaydı. Bu dövüşe zorunlu olarak girmiş olmasını irdele. Yok dövüşe girdi normalde ölecekti Kata bu savaşın kazananıdır Luffy'nin onu bir daha yenmeye hakkı yok mu diyorsun? Eğer öyle diyorsan iyi o zaman Zoro Mihawk'a bir kere yenildi. Mihawk buna acıdı hayatta bıraktı. Zoro'nun bir daha bu adam ile dövüşmeye hakkı yok. Çünkü Mihawk eğer Kata gibi biri olsa potansiyelini gördüğü çocuğu kendi başını alması için sağ bırakmazdı. Yani bu olay Zoro ile alakalı değil Mihawk'ın kişiliği ile alakalı diye yorum mu yapmalıyım? Eğer senin gibi yorumlarsam olayı, yapmalıyım bence.

Dövüşün sonucu önemli değil. Mangaka zaten ilk ikisinde yenildiğini söylüyor. Önemli olan bu arc'ın hikayesi. Sadece sonuçla ilgilenen birinin Zoro'nun Mihawk'ın önünde eğilmesini nedeniyle açıklamaması gerekir. Olaya sadece yenilmek olarak bakamazsın. Öyle olursa bir kere bile yenilmiş birinin bir daha rakibiyle kapışmaya hakkı yoktur.

Eğer ki bir düellodan bahsediyorsak da bunun her iki tarafın isteğiyle olması gerekir. Yani Luffy tamamen doğal şartlarda biriyle düello etmek isteyecek ki bu savaştan hiçbir şekilde kaçamasın. O zaman dersin ki kendi isteğinle düelloya girdin. Bundan kaçmış olman demek yenilmiş olman demektir ve bir daha bu adamla düello etmek isteyemezsin.

Siz hiçbir şekilde zaten dövüşten memnun olmazsınız. Bunu hepimiz iyi biliyoruz. Bahane aramayın yani.
 
Evet ölecekti. O yüzden ilk round'u kaybetti denilmedi mi? Sinir bozucu değil sevindirici bir şey benim için. Rakiple Luffy arasında net fark varsa Luffy'yi süründürüyor mangaka. Diğer serilerdeki gibi oldu bittiye getirmiyor.

Aksine ben bu şekilde olduğu için tatmin olacağım. Zaten diğer shounenlerdeki saçmalıklardan bıktığım için Op ve Luffy favorilerim benim.
Bunu, bu şekilde yazmak gerekir işte. Bundan sonrası senin kendi zevkindir, saygı duyarım. Yok Zoro'yla kıyaslamaya, yok tayfa falan demeye gerek yok. :good:
@Roronoa Zoro

Yalnız ben şu mihawk ve amiral ile ilgili mesajını anlamadım.Luffy hangi amiral ile dövüşmeyi göze aldı Mf de ?
Orada mevzu o cümlenin Mihawk için kullanılması. Ve daha önce amirallerle karşılaştığı, saldırdığı ve amiraller tarafından engellendiği halde böyle bir şey söylememesi.
 
Bunu, bu şekilde yazmak gerekir işte. Bundan sonrası senin kendi zevkindir, saygı duyarım. Yok Zoro'yla kıyaslamaya, yok tayfa falan demeye gerek yok. :good:

Orada mevzu o cümlenin Mihawk için kullanılması. Ve daha önce amirallerle karşılaştığı, saldırdığı ve amiraller tarafından engellendiği halde böyle bir şey söylememesi.
O zaman bir de şu taraftan bakalım da azcık gülelim.

Luffy Mfde Amiraller ile konuşmaya dahi zaman bulamayıp mal olurken Mihawkın saldırılarından kurtulup durumu yorumlamasını neye yoralım :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık