Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Roronoa Zoro
@Roronoa Zoro

Yalnız zoro kaptanlık ile ilgili bir yorum yapmıyor orda.Merak edip Viz çevirisine bakmıştım.Orada bunu yapmasa elimden gelenin fazlasını yapmam gerekirdi diyor.Bulunduklari durumu da işin içine katınca aradan çıkan 50 bin kişi için bu yorumu yaptığı anlaşılıyor.Yani aferin luffy 50 bin kişiyi bayılttın işimizi kolaylaştırdın imasında bulunuyor diyebiliriz.

Viz çevirisi öbür bilgisayarda kaldı.Yoksa atardım buraya da.
https://mangahelpers.com/t/cnet128/releases/30829
Cnet128 en güvenilirlerden biridir o da "That's what I expect from a guy who calls himself my Captain" diye çevirmiş.
 
Zoro: ''Eğer bu kadarını yapacak çapı olmasaydı, kendimize yeni bir kaptan aramak zorunda kalırdık'' diyor. Daha da TÜRKÇE' si: Bunu yapabildiği ( Böyle muazzam bir güç gösterdiği) için o bizim KAPTAN'ımız diyor. Zoro kabul ediyor Luffy nin kaptanlığını ama gel gör ki korsanfan kabul etmiyor :hoo:

Edit: Adamlar şimdi bu yazıdan şunu anlar: Luffy'nin kaptanlığına Zoro karar veriyor, eee o zaman Zoro Luffy'den güçlü veya Luffy'ye eşit:hhh:


Neyse şu videoyu izleyin de belki ilerde çıkar:
O lafı Luffy'nin Kral hakisi üzerine söylüyor. Kendisiyle arasındaki fark olarak sadece Kral hakiyi görüyor olabilir :D
 
cnet de sağlam ama vizde bu şekilde okuduğumu hatırlıyorum.Zaten burada da kaptanım dediğim adamdan da bu beklenirdi gibi bir anlam var.Kaptan muhabbeti yapanlara yine ekmek çıkmaz burdan.
Tam dediğin gibi değil sanki. Burada biraz kibir var. Benim anladığım anlam "kendine Zoro'nun(My burada Zoro'ya yani kendine atıf sonuçta) kaptanıyım denen kişiden beklediğim bir şey". Resmen sen koskoca Zoro'nun kaptanısın tabi ki olacak hakin der gibi( biraz abartılı oldu ama).
 
Yırtınmayın lan :ehe: Zoro'nun kendini Luffy'den daha iyi eğittiğini ve daha çok güçlendiğini o güçlü adam üstüne güçlü adamla dövüşen Luffy, Wano'da Zoro'yla dövüşürken ıkınınca anlarsınız :fool:
 
@Roronoa Zoro
@Tilqi_Gin

oha tamamen yanlış hatırlıyormuşum.Süpekilasyonlara devam beyler.Burda bundan iyisini de yapabilmeli ya da kaptanlığı devralmam gerekecek diyor.Allahım sana geliyorum :fool:


çevirimde sıkıntı olabilir.Kafam yerinde değil pek
Sanji: "H.haki. Buna sahip olduğunu biliyordum."
Zoro: "Bu kadarını yapabilse iyi eder yoksa kaptanlığı devralmam gerekecek."

Yorumuma gelince, Zoro bende de var Luffy'de olmasa kaptan olmam gerekirdi diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık