Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Gelmiş Geçmiş En Güçlü Savaş Lordu

En Güçlü Shichibukai?


  • Kullanılan toplam oy
    314
Prime zamanı mı yoksa 20li yaşlarını mı kastediyor bilmiyoruz. Weevil Roger'a denk bir insan mı yani? Çok olası değil.
Gelelim konuya bakış açımıza, schibukai oldukları dönemki güçleri mi yoksa Schibukailik yapmış en güçlü kişi mi? Eğer schibukailik yapmış en güçlü kişi ise Teach'dir. Yok schibuaki iken en güçlü kişi ise Mihawk'dır.
Borsalino'yu geçmiş zamanda ilk olarak Sengoku'nun yanında Roger ve Shiki savaşına giderken görüyoruz. Yani dönem açısından bakarsak, Beyazsakal ve Roger'ın kapıştığı dönem sayabiliriz. Elbette Weevil, Roger ya da Beyazsakal'ın zirve gücüne denk değildir. Zaten o güçte olduğu söylenmiyor, gücünün o dönemleri anımsattığı söyleniyor.
 
Borsalino, Beyazsakal'ın gücünün zirvesini görmüş biri ve Weevil'ın gücünün Beyazsakal'ın gençliği gibi olduğunu söylüyor.
Oyle olsa suan yonkou ayarinda bir korsan olmaz miydi sence ? Yani bilemiyorum oyle bile olsa odaya cok guvenmiyorum bazen boyle ovdurdugu karakterler olmustu
 
Oyle olsa suan yonkou ayarinda bir korsan olmaz miydi sence ? Yani bilemiyorum oyle bile olsa odaya cok guvenmiyorum bazen boyle ovdurdugu karakterler olmustu
Bu adam sıradan biri değil, Amiral övüyor yalnız. Öven de herkesi küçük gören ve dalgaya alan bir adam olan Borsalino.

Weevil'ın daha önce nerede olduğuna dair fikir alış verişi yapmıştık. Bu adam birden peydah olmuş birine benziyor. Her ne kadar filler olsa da, kendisi eski bir Amiral olan Zephyr'ın kolunu almış. Çoğu görüş onun Impel Down'dan kaçan mahkumlardan biri olduğu yönünde. Ayrıca Yonko ayarı gücü olsa bile, annesi tarafından yönlendirildiği için yüm potansiyelini göstermemiş olabilir. Adamı bıraksan Teach'e yürüyecek.
 
Weevil'ın gücü için "Beyazsakal'ın gençliğini hatırlatıyor" denmedi mi ?

Güçlerinin benzer özelliklere sahip olmasından ötürü böyle söylenmiş olabilir. Aksi halde Wb'ye denk olması söz konusu. Bu da mümkün değil.
Bende böyle düşünüyorum.O sözün söylenme sebebi dövüş tarzlarının çok benzer olmasından dolayıdır.Zaten Weevil'de de bisento vardı.Fiziksel güç olarakta WB gibi aşmış gözüküyor.Bir de bunların üstüne kullanım tarzı olarak deprem meyvesine benzeyen bir meyvesi olabilir.
 
Şurada bir anlaşılmazlık var. WB'nin gençliğini anımsatıyor dendi. WB'nin zirve çağında ki halini denmedi.

Her genç korsan bizim Luffy'ler gibi 20li yaşlarda zirveye yürümüyorlar. Çoğu karakter 40li yaşlarından sonra zirve oluyorlar. Tıpkı Roger ve WB gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık