Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Gelmiş Geçmiş En Güçlü Savaş Lordu

En Güçlü Shichibukai?


  • Kullanılan toplam oy
    314
Weevil neden amiral seviyesi çıkmaz. Çünkü bu Oda'nın amiral olarak bize sunduğu karakterlere hakaret olur da ondan. Oda hikayesine, mantık çerçevesinden çıkmak pahasına değer veren biri. Serinin zirvesine çok yakın karakterler amiraller. Onların yanına koymaz bu adamı. Mihawk'ı koyar ama. Oda serinin başından beri özenle saklıyor.
Serinin çok güçlü olan karakterlerine Oda'nın özendiği belli oluyor. Adam öyle bir çiziyor ki bu adam güçlü arkadaş diyorsun. Weevil'e özenilmediği belli, orantısız değişik birşey. Oda'nın niye hikayeye kattığını elbet öğreneceğiz de, çok birşey çıkmaz bundan. Ha saf güç olarak hayvan olabilir ama belli ki zeka konusunda geri. Kizaru buna çok güçlü demişse ne olmuş. Dressrosa'daki kral da çok güçlü yumruk atıyordu, 1 saat ısınarak vs. Yani adam sonuçta o yumruğu atabiliyor, o güce ulaşabiliyor. Ama o adamdan bir cacık olmaz, Weevil'dan da olmaz. Bu ikisi amiral seviyesine asla erişemeyecek karakterler. Bobbin'i, Diamante'yi vs aşırı güçlü görenler vardı zamanında. O zaman da demiştim bunu. Karakterin nasıl yaratıldığından, ne şekilde kullanıldığından belli bazı şeyler.
 
Borsalino, Beyazsakal'ın gücünün zirvesini görmüş biri ve Weevil'ın gücünün Beyazsakal'ın gençliği gibi olduğunu söylüyor.
Prime zamanı mı yoksa 20li yaşlarını mı kastediyor bilmiyoruz. Weevil Roger'a denk bir insan mı yani? Çok olası değil.
Gelelim konuya bakış açımıza, schibukai oldukları dönemki güçleri mi yoksa Schibukailik yapmış en güçlü kişi mi? Eğer schibukailik yapmış en güçlü kişi ise Teach'dir. Yok schibuaki iken en güçlü kişi ise Mihawk'dır.
 
Abi bu kata daha ne yapsin da amiral etsin ? Cok abartiyorsunuz artik amiralleri cidden . Adam amiral gucunde var .
Amiralleri biz değil oda abartmış abartacağı kadar inceleyelim
eski amiral kuzan: Saniyesinde adadan adaya kadar denizi dondurabiliyor, tsunamileri vs dondurabiliyor, denizin üzerinde savaş alanı oluşturuyor.
Akainu: Magma ile delip geçiyor. Seride ciğeri beş para etmez adamları saymazsak (asıl karakterlerden) adam öldürme yetkisine sahip tek kişi. Yine kuzan ile yaptığı savaşta ada iklimi değiştiriyor. Kuzanın dondurduğu savaş alanına te nerden magma yağdırıp denizi kaynatabiliyor.
Kizaru: Sadece Işık hızı desek yeterli konuşmaya gerek yok.

Fujitora: Yer çekimi, meteor indirme devasa boyutlarda yığınları kaldırma- indirme.


Katakuri bunlarla 1v1 kapışır. Ama Amirallerin olağanüstü geniş alanlara etki eden hayvani meyveleri var. Marineford da katakuriyi hayal et, kuzan'ın yerinde olsa tsunamileri mochi ile mi durduracaktı ve ya akainu'nun yerinde Ace'i delebilir ve ya wbnin yüzünün yarısını alabilir miydi?
 
Weevil'ın gücü için "Beyazsakal'ın gençliğini hatırlatıyor" denmedi mi ?

Güçlerinin benzer özelliklere sahip olmasından ötürü böyle söylenmiş olabilir. Aksi halde Wb'ye denk olması söz konusu. Bu da mümkün değil.
 
Weevil wb yi anımsatıyor diye geçiyor. Bu aynı güçte oldukları anlamına gelmiyor yoksa çok abartı kaçar. Anımsatması bile hayvani bir güç olduğunu gösterir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık