Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş, şu an Kaido diğer yonkoulara tek atacak ayarda olsa bile Luffy, Kaido`yu geçince hedefine ulaşmış olmuyor sıkıntı burada. Roger devri değil bu dönem. Ortada hazine var, raftel var, yazıtlar var bilmemneler var. Korsan Kral olmanın tanımı bunların hepsini başarmaktan geçiyor. Hani cidden malum kalıbı kullanıcam, aynı seriyi mi okuyoruz?
Niye dediğim şeyi ceviyorsun ki. Ben bir kişi kalsa dedim bu adamlar kendi aralarında savaşabiliyor sonuçta. Luffy için rakip olarak içlerinden biri kalsa o zaman Mihawk söylediği sözü geri mi alırdı? O sona kalanı Luffy yense önünde başka kim engel kalacak? Bu kadar basit olay. Mihawk rakipleri olarak Yonkou seviyesini görüyor buna binaen de bu beni geçmekten de zor diyor. Olay bu.
 
Son düzenleme:
Dostum şöyle, Luffy seri sonunda Zoro'dan güçlü olmak zorunda, düşüncesi farklı bir şey; Mihawk'ın sözlerinden, Mihawk'ın yonkoudan güçsüz olduğunu çıkarmak farklı şey. Daha önce çok kez örneği verildi, yine vereyim; Shanks'tan güçlü olup korsanlar kralı olamayan birileri olamaz mı? Misal, Kaido. Ayrıca insanların sözlerini örnek veriyorsak Luffy'den de örnek verelim: Tayfamda güçlü kişiler olmazsa korsanlar kralı olamam, demişti sanırım. Ki, Luffy'nin söylemesine gerek de yok. Hepimiz biliyoruz. Korsanlar kralı olmak demek, yonkoularla, tayfalarla, müttefiklerle, denizcilerle ve belki hükümetle çarpışmak ve bunun da ötesinde kazanmak demek. Tabi ki Luffy'nin yonkou kaptanlarını yenecek güçte olması gerekiyor ama bu durum dediklerimi değiştirmiyor. Mihawk'ın söylediğini de karşılıyor ayrıca. Zoro'nun tek yapması gereken Mihawk'ı indirip sonra ayakta kalmak. Ancak Luffy Shanks'ı indirecek, Big Mom gelecek, onu indirecek Kaido gelecek, onu indirecek Karasakal gelecek. Sonra amiraller, cp'ler vs. Düşmanı ve organizasyonlarını say say bitmez. Şimdi, Mihawk'ın yonkou kaptanı gücünde olması, KK olmanın daha zor olmasına engel midir? Mantıksız mı?
O zaman dediği söz boşa çıkar dostum. Adam bas baya Yonkou Kaptanına vurgu yapıyor. Neyse ilerde bu durumu daha iyi anlarsınız umarım.
Luffy onu ne için diyor biliyoruz. Oysa tayfadaki neredeyse herkes Luffy KK yapacağımız değil KK olacak adam demiştir. Kimse Luffy'sen tüm tayfasına birlikte Yonkou Kaptanını da yenmesini beklemiyor bunu Mihawk'ta bekleyemez. Serinin konsepti tayfa vs tayfa kaptan vs kaptan diye Mangaka da Mihawk'a söyletmiş Yonkou Kaptanları benden daha zorlu. Big Mom kızınca tayfası onu durdurabilmek için pasta hazırlamak zorunda kalıyor son umut olarak. Böyle bir seviye işte.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık