Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezelden beri olmasa da her zaman güçlü bir adamdı demek yanlış olmaz.




Bak şimdi hacı, BB aslında bu seride olması gereken işleniş olarak en doğru karakter. Yani korsanlar sözleride durmaz, hain, bencil karakterlerdir imajını veren Dof , Jack ile beraber en iyi 3 karakter. Aslında bu seride Luffy'nin işlenişi çok yanlış. Çünki Luffy'e bakan çocuk, insan der ki; korsanlar aslında me kadar iyi mert insanlar. Zulmün karşısında durup adalet dağıtıyorlar. Keşke korsan olsaydım der. Bu ne la. Fakat BB'ye bakan birisi ve ya Dof veyahut Jack der mi; korsanlar iyidir? Hayır. Aksine korsanlar iğrenç der. Yani bunları söylemem de ki amaç BB'i kötülemeye gerek yok. Bilakis karakter işlenişi bakımından muazzam karakter gerçeği yansıtıyor. Hatta BB çiZgileri olan da birisi, işleniş bakımından Dof daha iyi.
Buna bir şey demiyorum zaten. Yani korsanlığı yansıtıyorlar evet. Zaten böyle olması işin içinde bir b..o..uk olduğunu daha çok gösteriyor. Bunlara aykırı yazmadım zaten ben.
 
İki ayrı görüşü savunan iki ayrı grup var. Karşı taraf yatsın bi köşeye, biz niye yatıyoruz? :artiz:
Mesele kimin neyi savunduğu değil ki. Oda nasıl gösteriyor? Sanji'nin ağzından bir şey söylüyor, Brulee'nin ağzından bir şey söylüyor. Her halükarda Luffy'nin kazanması için yol yapıyor gibi değil mi? Herkes bunda hem fikir. Peki ya bu bir tuzak mı? ;)))
 

Yalnız şu teknikten daha neler çıkar bi düşünün.
Mangaka yaptım olduya getirmeyeceğim diyor Luffy için. Ama başka karakterler için yaptım oldu oluyor. Luffy gücünü artırmak için lastik ile sertleştirme hakisini bir arada kullansın. Fiziksel bir gerçekle güç elde etsin. Bu adamın da uyanış ile yaptığı yumruğun etkisi bu olsun. Hiç tatmin edici değil bence. Bizimkini şekilden şekle sokuyor.:D
 
Eğer Smoker'ın duyumu doğru çıkarsa diyaloglar çatışması olacak gene. Ne yazsa çatışma olacak bu gidişle. Benim versiyonla daha kötü olurmuş. Ağzını görmesi gibi ekstra öldürme motivasyonu ekleyip öldürtmezse sıkıntı olacak. Mangaka gözümüzü yummamızı isteyecek galiba bizden.
Daha erken ama umarım öyle olmaz. Yeşilçamı da geçer bu sefer : -))

Ekstra bir durum olmadığı sürece BM nin çağırması, kardeşlerinin abi gel kurtar demesi vs. Böyle bir durum olmadığı sürece Kata öldürmek için dövüşmeli.
 
Arkadan saldırsa bile bu Shanks haki Master değil miydi? K.hakisi ile sezemedi mi? Burdan çıkan sonuç ya Shanks'ın Hakisi sandığımız kadar güçlü değil ya da çok güçlü ama BB ondan da güçlü. Yani BB Başkan bunun facayı fena çizmiş kaç bölüm geçti hala WB'ye şikayet ediyordu unutamadım diye.
İyide ne zaman çizdiğini nerden biliyorsun,dayanağın nerde biliyorsan söylede bende bileyin,onu anlayamadım,adam doğuştan haki Master de bizmi bilmiyoruz acaba
 
Yukarda enel bahsi geçmiş. Keşke Enel amiral olsa. Baya heyecanlı olurdu. İlla Luffy nin rakibi olcak diye değil Luffy dışında herkese karşı çok güçlü olduğu için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık