Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzunkol ve Uzunbacak kabilelerinin binlerce yıl savaştığını bu kapak ile öğrendik.
@Chaos Bringer Elemanın bacağındaki simge senin adını hatırlayamadığım güneş sembolleri ile temelini kurduğun teorideki içeriğe eklenebilir. İleride Luffy'nin bu iki kabilenin arasını düzeltip desteklerini alacağını düşünüyorum. Klasik işte...
'Wano da 8 minare' teorisini diyorsun. Uzun zamandır manga okumadığım için güncelde ki noktalardan uzağım. Güzel yakalamışsın. Ayrıca diğerinin kafasında da taç olması manidar dediğin gibi.
 
'Wano da 8 minare' teorisini diyorsun. Uzun zamandır manga okumadığım için güncelde ki noktalardan uzağım. Güzel yakalamışsın. Ayrıca diğerinin kafasında da taç olması manidar dediğin gibi.
Aynen onu diyorum. Bu detayı eklemeyi unutma.

Abi bu sayfada Luffy sıçacakmış gibi bakıyor baktıkça gülüyorum ya puhahahahhaa :D

Ulan Kata ne vurdun adama lastik mastik etkisi kalmadı.
 
@twei Dediğin gibi Mochinin gaz versiyonu un galiba. Çünkü Katakuri meyve uyanışını kullanmaya başladığında Luffy "Bunlar mochi değil" diyor.
Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama orada Kata çörek( donut) saldırısı yaptığıiçin ve şekilde çörek olduğu için Luffy aptal gibi şaşırıyor ve bunlar mochi değil diyor. Yani her zamanki Luffy şaşırması gibi geldi bana[/spoiler]
 
Oda-Sensei aslında yapmak istediği şeyi alttan alttan işleyip okuyucunun karşısına dikkatini başka yöne çekmek için genelde ortaya farklı farklı mevzular atan bir mangaka.

Sanji'nin pastası, Kakao adasında buluşma mevzusu, Katakuri dövüşü derken herkesin aklında üç aşağı beş yukarı benzer bir kurgu oluştu.

Sanji'nin pastası BM'yi durduracak,
Luffy, Kata'yı durduracak,
Germa da askerleri durdurdu ve Kakao adasında gelenleri durduracak,
Bizimkiler buluşmuş olup kaçacaklar.

Ama Oda-Sensei'nin bu kurguyu bilerek ortaya attığı çok bariz.

Muhtemelen bu arcın sonu, bu arc'ın başında ya da bir önceki arc'ta bahsi geçen detay bir bilginin ya da olayın gün yüzüne çıkmasıyla bambaşka bir şekil alacak ve yukarıda yazdığım kurguyu tamamen silecek ve beklediğimizden çok daha farklı bir final yapacak.

Örneğin arc'ın başından beri bombanın patlaması hep gözümüze sokulmuştu. Ve neredeyse herkes bombanın patlamasından faydalanıp bizimkilerin kaçacağını ve arc'ın biteceğini düşünüyordu; arc nerelere geldi..

One Piece'in okuyucuyu en şaşırtan ve ikileme düşüren arc'ı olmuş olabilir bu arada. Oda-Sensei'yi aslında kısmen tebrik etmek gerekir.

Şu ana kadar beklenilen veya tahmin edilen olayların neredeyse hiçbiri olmadı, hep farklı bir yöne kaydı arc.

Carmen Ana, Bege'nin Suikast planı, Pudding, Smoothie, BM'nin ağlama krizi, Bombanın patlaması ve dahası.
One Piece'in en iyi arcı olabilirdi. Bence gene öyle gibi de bazı yerleri ve karakterlerin motivasyonlarını tam ayarlayamamış mangaka. Yani hangi olayların olacağı belli, ama olayların neden o şekilde geliştiği tam güzel olarak bağlanmamış. Ayrıntılı bir inceleme gerek bu ada için, hele bir sonu gelsin.



Luffy hiçbir zaman karnına zaten koka basamadı.
Yuvarlağın aşağısı karın zaten, yuvarlak göğüs oluyor. Karın yemekle ve havayla şişmiş ,alt taraftaki büyük hakili yeri görmüyor musun? Bariz karnına basmış hakiyi.

Umarım Luffy'i Kakao adasına götürdüğü doğru çıkmaz. Sorun değil Luffy dışarda da bir şekilde kurtulur yenecekse yine yener Kata'yı.

Ancak seni küçümsemiyorum dedikten sonra küçümseyen Kata bir de sana ikinci bir şans vermeyeceğim dedikten sonra o şansı vermiş olur. : (
Eğer Smoker'ın duyumu doğru çıkarsa diyaloglar çatışması olacak gene. Ne yazsa çatışma olacak bu gidişle. Benim versiyonla daha kötü olurmuş. Ağzını görmesi gibi ekstra öldürme motivasyonu ekleyip öldürtmezse sıkıntı olacak. Mangaka gözümüzü yummamızı isteyecek galiba bizden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık