Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım oda bütün ucube fikirlerini bu arcta boşaltıp rahatlamıştır.Cunku ben artık Rayleing,Aokiji,Crocodile,Hatta Kizaru,Hattaa Arlong gibi karakterler istiyorum.
Ben artık bu arc ın bitmesini istiyorum ve Sanjinin adını ağzına almasın bir süre Sanjinin yılı olacaktı güya he he adam bir aydır pasta yapıyor.
 
Çeviri hatası o. Aslında “bu sadece mochi diyor. “ (daha önce mochi ile yaptıklarını kastederek)
Jaimini
https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/884/page/9

Stream
https://mangastream.com/r/one_piece/884/4679/11

Ben Jaimini'den çevirdim, o yüzden bana göre çeviri hatası olmuyor. Sen Stream'den çevirmiş isen, çeviri hatası olur. Hangi çevirinin doğru olduğu bile tam belli değilken, ortaya atlamadan önce biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.
 
Biraz geç kaldım affola yoldaydım.


Burda bariz bi şekilde bunu gözlem hakisiyle yaptığını söylüyor zaten.Ve şekil değiştiriyorum diyor.Bence orayı delik bıraktığı çok bariz.
Gözlem hakisiyle extra bi korunma sağlandığınını sanmıyorum.Geleceği görmekten bahsediyor.
Ayrıca elemente dönüştüğü olayının neden palavra oldugunu açıklamak istiyorum.Çünkü zaten vücüttan bağımsız elementlere de haki işliyor.En bariz örnek Kizaru'nun kılıcını Rayleingin durdurması.
Zaten her iki durum için de gözlem haki gerekli orada sıkıntı yok. Diğer bahsettiğin Kizaru örneği de tam uyuşmaz çünkü orada katı hali gibi bişey. Mesela Aokiji'nin ve Kata'nın yaptığı sıvı halleri gibi. Bence de boşluk olması daha mantıklı ama kesinde konuşamıyorum açıkçası.
 
Kata dan sonra gördüm ki enel ve croco fena harcanmış.Özellikle croco_Onunda sertleşmiş saldırıları vardı.Haki ile bıçak şeklinde ki saldırısı fena olurmuş.Dengesiz olmuş arc boss'ları.
 
Bana göre kalleşçe yaptı
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Hadi arkadan saldırsa da bunu desen bi nebze anlarım da adam bildiğin gözüne imzasını atmış. Meyvesiz yapıyor bi de bunu. Takdir edilecek adam. Zaten şuanda şeride gerçek anlamda korsan diyebileceğimiz nadir karakterlerden. Dof, Kaido, Jack, BB. Serinin kalitesini arttıran karakterler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık