Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakazuki'de WB'nin baloncuklu gemiler çıkmadan anlamıştı. Yalnız Sanji'de alır tokatlar dediyse Luffy(Oda)'nin elinden kurtulamaz Kata. Babası yardım eder nasılsa :oleyo:
 
Bence olay oraya element koyma değil yumruk gelen yeri boşaltma. Element logia bedenden bağımsız değil, virgo smokerı dövmedi mi dumanı genişletince?
Yumruk gelen yeri boşaltmak diye bir şey nasıl oluyor? Adamın normal bedeni var, şekli değişiyor. Darbe alacak bölümü saf elemente çevirmek ve Smoker'ın yaptığı şeyler aynı değil. Senin mantığınla olaya yaklaşırsak, hiçbir şekilde Logia türlerine vurulamazdı.
 
Sağ kollar amiral ligi dediğimizde küfrediyormuş gibi tepki alıyorduk. Biraz ikna olmuşsunuzdur umarım.
 
Luffy'nin şuan ya da ileride bu bölge savunmasını uygulayan karakterleri aşması için ya çok hızlı olması lazım ya da bölgesel vuruşlar yapabilmesi lazım hasshoken gibi. Yani demek istediğim adamlar Luffy'nin yapacağı saldırıyı görüp bölge savunmasını yapmadan önce Luffy'nin sağlam bi tane yerleştirmesi ya da Newgate gibi hasshoken tekniği gibi tek bir yere değilde doğrudan alana etki eden yetenekleri kullanması lazım. İşte o zaman bölge savunması aşılabilir.
 
Bu arada bu bölümle birlikte WB'nin deprem saldırılarına haki eklediğide netleşti. En azından benim için öyle.
 
Dof'un fiske atamadığı Luffy'ye Kata'dan bir öpücük. Göz bebekleri böbreklerine kaçtı Luffy'nin siz hala Mingo diyin :byee:

Geçen dediğimde hiç fikrini belirtmemiştin sen hayırdır? :D

Bu bölümle birlikte Katanın meyvesini üç farklı türde kullandığı harbiden kesinleşti.

Savunmada sıvı mochi kullanıyor. Savunmayı ve çevikliğini arttırıyor lakin hasarını azaltıyor.
Saldırıda katı mochiyi kullanıyor. Saldırı gücünü epey arttırıyor ama çevikliği ve hızı azalttığından savunmayı azaltıyor.
Gaz mochi yani meyve uyanışının zaafına ya da avantajına bir şey uyduramadım. İlla uyduracak olsaydım şu eliyle kontrol etmesi olayını eklerdim. Eliyle kontrol etmesi Katakurinin yukarıdaki iki mochi türünü kullanmasına engel oluyor. Ve bu yüzden saldırıları doğrudan alabiliyor. Avantajıda çok yüksek bi güç sağlaması işte. :D

Asıl soru katı-sıvı-gaz Luffynin üstünde nasıl uygulanabilir?
Bölüme bakınca sen aklıma geldin zaten :) Önceden yazdığında da mantıklı gelmişti ama yorum yapmamışım nedense :bilmem:

Katı mochinin hareket kabiliyetini kısıtladığına katılıyorum ama bu savunması için bir zaaf olmamalı aslında. Kata sertleştiğinde bedeni doğal bir tekkai gibi oluyor aslında. O kadar kolay darbe almamalı. Geçen bölüm aldığı darbe katı mochi dezavantajı değil kısa süreli gözlem haki zaafiyetiydi. Zaten bu bölümde de gözlem haki kullanmanın anahtarı sakin kalmak olarak açıklanmamış mı ?
 
Kapağı herkes es geçmiş ama daha önce söylediğim gibi bunlar hakikaten bin yıldır birbirleriyle dövüşüyorlarmış. Hatta parmaklarını birbirlerine uzatmışlar ilk o başlattı diyorlar sanki ya da sen bunlara dua et diyorlar bilemedim. :oleyo:

"Armored Defense" yani "Busou Bougyou" yapmış. Hakikaten farklı bir seviyesi sanırım çünkü Armament'ten farklıymış.

Katakuri'nin sırtının yere gelmemesi için yere kafa atması nasıl bir şey ya? Bu hangi seviye?

Sakin kalma, K. Haki ve "Logia" savunması şeklinde geçen konu bir nevi açıklanmış oldu bu şekilde.

Katakuri'nin Cracker'in neden yenildiğini anlaması iyi ama bakalım kendinin neden yenileceğini anlayabilecek mi? :oleyo: Yenilirse tabi. Daha sakinliğini kaybedecek gibi durmuyor zira.

Katakuri doğrudan yumruk atmak yerine etrafında oluşturduğu mochilerden yumruk yaparak ve B. Haki yükleyerek yumruk atıyor. Uyandırdığı meyvesini de eliyle kontrol ediyor. Eh en azından Luffy'de sırt üstü değil yüz üstü düşüyor. Helal. :oleyo:

İkizlerin bebeklik hallerini görmek ilginç oldu. Oda bu arada şöyle bir geçmiş göstereyim dedi.

Saatin 4 olması bir yana Brulee konuşma yaparken bir an Oda konuşuyormuş gibi hissettim. Bu yüzden "Hasır şapkaların asla gelmeyecek olan bir kaptanı bekledikleri ortaya çıkacak!" şeklinde bir söz söylemesi ya Oda'nın ağzından söylenmiş olsaydı diye düşündüm. Çok tuhaf hissettirdi. Bunun dışında çeviride sıkıntı var sanırım. Tam kuramamışlar cümleyi gibi geldi.

Praline'nin şarkı muhabbeti biraz fazla yaptım oldu koktu sadece. Ama Oda bunları farklı şekilde de halledebilirdi. Bunu göz ardı etmemek gerek. Bu tür "eh ama artık yeter" hissi uyandırabilecek olan olaylarda Oda bu tür farklı şeyler ortaya koymayı tercih ediyor.

Neyse, haftaya görüşmek üzere.
 
Amiraller ağa. Adamlar haki kullananlara bile ayar veriyordu boşa değil. Katakuri 'nin üst versiyonudur amiral.
 
Bence olay oraya element koyma değil yumruk gelen yeri boşaltma. Element logia bedenden bağımsız değil, virgo smokerı dövmedi mi dumanı genişletince?
Bu bölümde net bir şekilde açıklanıyor, bu savunmayı kullanabilmek için az biraz Katakuri gibi geleceği görmek gerekiyor. Bu sebepten sakinliğini biraz kaybedince Luffy'den darbeyi yemişti Mochi'ye dönüşememişti.

Eğer orayı boşaltsa, saldıran kişi bunu görüp başka yere saldırır. Haliyle elemente temas mutlaka şart, o sebepten boşaltma gibi bir şey yok. Zaten Beyazsakal Aokiji'ye mızrağı saplıyor, yani saplama sesi ve görseli var bu sebepten olayı gören herkes Aokiji öldü diye şaşırıyor. Halbuki aynı Katakuri gibi geleceği az biraz görüp o bölgeyi elemente çevirip şekil değiştiriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık