Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882: Bir Yonko'nun Beklentilerinin Ötesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümle beraber, bu arkta Luffy'nin uyanış açmayacağının netleştiğini düşünüyorum. Eğer ki Luffy'nin uyanışa dair bir hamlesi olsa, Kata'da görünce bu kadar da dış kapının dış mandalı gibi konuşmazdı.

Doğduğundan beri sırtı yere gelmemiş, senden üstünümü ima eden bir artizi; bu aşamada anca Kralların hakisi paklar. Haydi inşallah...
 
Hala Doff amiral iplemedi, amiral kimmiş, alayına gider, gelir tek atar yafuu diyenler var ya.

Doff amirali iplemediyse tek sebebi kutsal ejder ve ultra egoya sahip olması yüzünden....

Bunları yiyen adam nasıl amiral alacak nasıl younkou ayarında olacak? Mangaka çizmiş işte. Nevişahsına münhasır bir karakter olan doff'u bu kadar büyütmeseniz. Aynısı Kıroko boy için de söylendi ama onun gücü de MF savaşına yetebildi.

Yedikleri (Tekrar hatırlatalım da unutulmasın)



Böyle eze eze yendiği halde younkou adasında patates püresine dönen lufi boy younkou alamadı. Aradaki güç farkına tekrar bir göz atalım lütfen :hıh:

:artiz:
 

kartal8181

Katakuri hala amiral seviyesinde bi yıkım gücü göstermedi. Luffy g4 açtığı zaman amiral seviyesi olduğunu gösterebilir ama şuana kadar gösterdikleriyle amiral seviyesi değil bence de. Hız ve kenbunshokusu iyi olsa da meyvesi hasar gücünü logialar kadar arttırmıyor. mızrağı fena değil amirallerin ölümcüllüğü farklı seviyede.

Kizarunun lazerinin delemeyeceği bişey görmedik. aokiji karşısında dayanıklılığın önemi yok adam jozuya 1 kere vurmadan sadece dondurarak yendi. Akainu nereye vursa yok ediyor. 1-2 defa açık yakalasa dövüş biter.

Dof amiraller kadar ölümcül değil. Adam iplerle ayakta tuttuğu hakisiz luffy'i bile öldüremedi. Amirallerden herhangi biri çok rahat tek atardı luffy'e orada.

Kata g4'e denk dövüşürse amiral seviyesi derim ben. Ama kong gun kata'ya fazla gelirse amirallerin bi tık altında derim.
Luffy den amiral gücü görmemiz için erken olduğunu düşünüyorum.kizarunun lazeri akainunun magması haki ile durdurulabilir, örneklerini de gördük, ya büyük balık küçük balık misali onları yutabilme özelliği olan daha büyük bir şeye ihtiyacı var karasakalın meyvesi yutmak için uygun ama yeteri büyüklükte değil henüz.
Dof ta Luffyi bağladığında istese öldürebilirdi. Çünkü ondaki haki gücü o halde Luffy e tek atması için yeterdi. Bu tip savaş sahnelerinde niye yapmadı ye atmıyor demek ki yapamıyor meselesi değil hakiyeyi yazanın öyle tercih etmesi.
Çünkü eli kolu bağlı bir adamı ekmek kesmiş bir çocuk bile boğazını keserek öldürebilir. Yapmamasını sağlayacak faktörler üretip ya da üretmeyip bunu yaptırmamak tercih ediliyor hep.
 
Bir şey aklıma takıldı acaba lufy cracker'in silahlanma hakisine gönderme yaptı ama katakuride böyle bişey demedi. Cracker'in sadece silahlanmada katakuriden üstün olduğunu var sayabilirmiyiz acep? Geriye kalan bütün herşeyde kata üstün crackerden sanırsam...
 
1- Luffy, Katakuriyi alırsa en büyük nedeni gelecek arc için az da olsa yeterli olduğunu göstermek için olur. Marco ve müttefikleri, Neko, İnu vs gibi adamlar her ne kadar Luffy'nin yanında yer alacağı görünse de Luffy, bu ekibe öncülük edecek. Bu açıdan yeterlilik sınavından geçmesi gerek. Aksi halde sıkıntı iyice büyür.

Tabii ki her ne kadar alabilir desem de benim gözümde Luffy'nin Kata'yı alması hala çok zor. Alamaması gibi bir durumda Oda'nın Luffy için birşeyler düşünmesi gerek. Aksi halde zayıf görünüyor.

2- Birkaç yorumda Roger, KK olurken esmiş gürlemiş deniyor. Luffy ise ezile ezile olacak benzeri yorumlar gördüm. Ancak bu tür yorumları yapanlar unutmasın ki Luffy daha 19 yaşında ve bu macera için ilk yolculuğu. Roger ise tam hatırlamamakla birlikte 50 civarı yaşında yetişmiş bir ekibi vardı. Kendisi ilk seferinde KK olamadı. Bu yüzden Luffy bu haliyle KK olursa daha başarılı olarak kabul ederim.

3- Germa bazılarınca övülüyor bazılarınca eziliyor. Ancak unutulmamalı ki, Germa bir Yonkou ekibi yada o klasmanda bir ekip değil. Ezilmeleri çok normal. Yeterince de güçlüler. Yonkou haricindeki ekipler kolay kolay Germa'yı alamaz. Bu yüzden de ezik olduklarını düşünmüyorum, aksine gayet güçlüler. İchiji, Kataya kolay yenilmesinin en büyük nedeni de K.haki konusunda yetersizliği nedeniyledir. Aksi halde bu kadar kolay harcanmazdı. Yoksa bu eleman o klasmana yakın biri. Diğerleri de çok zayıf değiller.

Ayrıca bu ekip Oda'nın gözünde harcanabilir bir ekip, bizim tayfa gibi korumaya çalıştığı bir ekip değil. Kolayca harcanabilir olduğu için BM önünde güçsüz gözükmesi pek tabii bir durum. Mugivara tayfası gibi ballı değiller.

4- Smootie olayında ben birçok kişiden farklı düşünüyorum. O kadar çöp ve gereksiz biri değil. Bekleyin görelim bu karakteri.

5- BM'nin adasında düğüne davet edilen kodamanlar vardı, ne oldu onlara hiç düşünüldü mü? Oda ya unuttu yada düğünü gereksiz abarttı. Abarttıysa eğer aşırı saçma olur, yok abartmadıysa bir aksiyon görmek isteriz o kısımdan. Bu kısımdan umutluyum, olur da birşeyler olursa Smoothie devreye girer şov yaparsa çokta güzel ve iyi olur. :)

6- Bağzıları, Luffy'nin Yonkou adasında daha fazla şov yapmasını bekliyor. Bizim bücür gayet iyi şeyler yaptı daha ne bekliyonuz. Kaldı ki burası Yonkou adası, boru değil. Şu gücüyle yapabileceği en büyük etki bu kadar olurdu anca. Kaçarsa Yonkou'yu kısmen rezil etmiş olacak. Etkisi büyük olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık