Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de öyle.
Aralarındaki dövüşü ya Mihawk kazanmıştır ya da berabere kalmışlardır.
Dövüşte sonuçsuzluk varsa, Mihawk o unvana sahip bir başkasını yenmiş demektir.

Ellerinde kılıç olan 2 işinin düellosunda ana etken kılıçtır.
O yüzden unvanı alıp elinde tutan Mihawk, beraberlikte de galibiyette de düellonun kazanını olmuştur dedim.
Aynı sahnede bir de şu cümle geçiyor tek kollu adamla dövüşmem. Ben bu cümleden 12 yıldır dövüşmedikleri anlamını çıkarıyorum.
 
Forumdan biri ağzını tutmasının nedenlerinden birinin (@Kensei diye hatırlıyorum ama emin olamadım) yakınındayken konuşmasını Katakuri gelecekte görebileceği için o anki konuşma olasılığını bitirmek amacıyla ağzını tutmuş olabileceğini söylemişti, böyle de olabilir. Tabi aynaya gülümseme olayı olarak fikrine katılıyorum.
Ben Luffy'nin ağzını tutmasının nedenini Katakurinin, tayfasından öğrendiklerini sezemsin diye yapıyor diye yorumlamıştım.
Luffy ağzını bırakıyor ve Katakuri Luffy'nin yüzünü gördüğünde ne düşündüğünü söylüyor.
"Burada ölmeyeceğim!" gibi.

Demek istediğim Katakurinin geleceği görmesi için ya da karşısındakinin ne düşündüğünü anlayabilmesi için yüzünü ya da ağzını görebilmesi lazım diyebiliriz.
 
İki yıl sonraki Zoro da çok müthiş bir karakter olmuş zaten hahaha. Adam Sanji için boş verin ne hali varsa görsün diyor. Mihawk iyi öğretmiş işine gelmeyince ardına bakmadan çekip gitmeyi.

Luffy'nin Makama bağlamında değişmediği ortada. Ki yaptığı ittifakta da yine bir nakaması olan Jinbei'nin sözüne itibar edip böyle bir şey yapıyor. Ama size göre ne yapsa yaranamaz. Dinlemeseydi hala iki yıl önceki eski çocuk olur. Korsancılık oynamış olurdu. Yanisi hatera hiçbir şeyi beğendiremezsin. Her türlü bahanesi vardır. Bahane de yosun gibidir. Bir yönü yoktur. Her yöne gider.

Kasıntının teki olup çıkmış gülmeyi bilmeyen bir karakter olmuş. Mihawk özentisi olmuş kısacası.:( Hatta taklidi olarak aslından daha iyi yapıyor.
-Impel Down'u izliyorum bu ara. Luffy Ivankov'un lafıyla Craco ile müttefikliği kabul ediyor. Luffy Vivi'ye yaptıklarından dolayı kabuletmeyecekken Ivankov ikna ediyor onu bize lazım olan bir müttefik diyor Ace'i kurtarma ve ID'den kaçmak adına. Yine o bölümler de yer yer Jinbei'nin sözünü dinliyor. Bu arc'da yine birini kurtarmak ve kaçmak var ve yine Pekoms'a yapılanlardan dolayı kabuletmeyecekken bir şekilde ikna oluyor ve müttefik olmayı kabul ediyor.

-BM peşlerinde yakalanmak üzereler kaçmaları lazım kendilerini Wano'da bekleyenler var. Luffy Zeus'a bakıp gözleri parlıyor binmek istiyor. ID'de Magellan peşlerinde. Ace'idam edilecek yetişmesi lazım. Mr3'ün kendisine yaptığı mumdan el ve ayaklara heyecanlanıp heyecandan ağlayıp teşekkür ediyor. Mr3 uyarıyor şimdi zamanı mı bunun diye falan.

Aşağı yukarı bildiğimiz Luffy pek bir değişiklik yok karakter yönünden ve ben/biz bu Luffy'i böyle seviyoruz.

Edit: Sen de benzer örnekleri vermişsin arkadaşlara.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık