Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 881: Dalga Odası

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle 900 e kadar ara vermeye karar verdim. Zaten üç haftada bir verilen aralarla beraber 19 hafta değil 26 haftaya tekamül eder. 26 haftaya birde normal japon tatili denk gelse 27 hafta. 27 haftada 19 bölüm çıkarıp arcı tatmin edici halde bitirir sanırım.

19-20 Nisan 2018 deki bölümde görüşmek üzere
 
Luffy'nin bir şeyler yapacağı bölüm geldi sonunda. Yenemez Katakuri'yi ama kurtulacakları da bariz. Zaten pasta gelse bile Big Mom "Pastayı yediğime göre gidebilirsiniz." demez. Yine de saldıracaktır. Ensesi kalın biri şart.

Jinbe de bariz geldi artık. İstemeyenler çatlasın. :D
 
Luffy'nin bir şeyler yapacağı bölüm geldi sonunda. Yenemez Katakuri'yi ama kurtulacakları da bariz. Zaten pasta gelse bile Big Mom "Pastayı yediğime göre gidebilirsiniz." demez. Yine de saldıracaktır. Ensesi kalın biri şart.

Jinbe de bariz geldi artık. İstemeyenler çatlasın. :D
Jinbe ayna'ya girebilseydi, Kata'yı tekme tokat döverlerdi. Adam çok yönlü :D
 
Bölüm iyi değildi, Luffy'nin bir kaptan gibi davranmaya devam etmesi sebebiyle bölüme iyi diyeceğim.

Luffy Kata'yı yendiğini düşünsünler diye pis pis sırıtıyor ve ben yendim de gittim numarası çakıyor ve Jinbei hariç diğerleri inanıyor gibi anladım ben.

Ya da Kesinlikle yenip sizden önce varacağım gazı veriyor. Jinbei ise Luffy'nin planlarına dair bir şeyler seziyor.:confused:

Ancak şu Ace ne alaka ya hu onu çözemedim:artiz:

Sevgili @amaneden senin gaza getirmene vesile olanları da kınıyorum : ))
 
Son düzenleme:
Bu dövüş bana Luffy vs Lucciyi hatırlattı başlarda yine Luffy karşı tarafa zarar veremeden tekme tokat dayak yiyordu sanırım g4 ile dengeye gelebilir anca Luffy.
Jinbei inanılmaz yakışıyor tayfaya.
Pastayı bulamayan Bigmom gelecek bölüm perosperonun canına okuyabilir böyle olursa denizin ortasında nasıl kalıcak buda merak konusu
 
Hah! Son sayfayı beğendim. Bizim salaklar Luffy'ye inandı ama yılların tecrübesi Jinbe Katakuri gibi birinin kolay kolay yenilmeyeceğini biliyor.

Öte yandan Kata'nın Luffy'nin söyleyeceklerini görmesine rağmen Luffy'nin söyleyeceklerini yine söylemesi iyiydi ;)
 
Yalnız Luffy çok kral adam ya. Tayfası acınası bir haldeyken onları daha da endişelendirmemek ve üstüne biraz olsun moral verebilmek için yaptıklarına bakın hele. Sırf şu arc'taki yaptıklarını bile başkası yapsa çoktan gelmiş geçmiş en baba manga karakteri ilan edenler olurdu. Neyse ki Luffy'den bu tarz hareketler görmeye alışkınız. Büyüksün kral, büyüksün.:good:
Çok saçma olmuş o hareket. Şimdi tayfa gibi sinirden stresten azade oldu :/ Halbuki Luffy'e ne olacak, napacak kaptanımız diye karalar bağlamaları gerekirdi. Hele Nami'nin aynaları kırdırması... Jinbei ve tüm tayfa ayna dünyasına girip daha kolay işini bitirirlerdi Kata ve ekibinin... Sanji de tayfa ne halde bilmeden güle eğlene pasta yapsın, dingil.

Wano Arcdan beklentim çok büyük çünkü Zoro var, bu Arcda da Luffy var ama beklentiyi karşılayamayan liderlik vasfı olmayan ezik bi karakter...
 
Luffy acıtasyon yapıyor....Ekülü Oda da lastik gibi uzatmayı seviyor.En azından biraz şahsiyet kazandır adama yeni dünyada ..Yenilirken bile adam yendiğine pişman olsun. Ama nerde ... nasıl olsa bir şey değişmeyecek :(

Son sahnede Luffy onun dediğini tekrar edeceğine senin işini bitireceğim dese bölüm 10 numara olacaktı ama yine golü kaçırdı Oda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık