Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 881: Dalga Odası

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffynin ağzını sıkmasının sebebi, tayfanın luffynin çığlığını duymaması için galiba .
En mantıklı çıkarım bu oldu. Kata tekmeyle camı ağzına itti, o da çığlık atmamak için kapalı tutuyor.
Zoraki gülümsemesi efso zaten. Luffy. :(





Bölüm gayet iyi bu arada. :artiz:
 
Wano'dan benimde büyük beklentim vardı ama dedikleri gibi orada da saçma sapan şeyler olucaktır.Kaido'nun da orada olduğunu düşünmediğimden orada da sıkılacağız elbette.Ama yine de mfden sonra en iyi arc olabilir.Hele bu top kek,Dressrosa vs.den daha iyi olur.Önemli bilgiler öğreneceğiz muhtemelen.Tabii bunların yanında Zoro gibi bir kalitede var.
 
Zoro’nun tek başına bir arcı mükemmel yapacağını mı söylüyorsun :D
Şu arcdaki hiç bir şeye değişmem Zoro'yu, varlığı yetiyor bu adamın.
Değil. :/ 70-80 bölümlük bir arc'ın en fazla 5 bölümünde Zoro ön planda olacaktır. (Güçlü birisiyle kapışma durumu yani) O bölümler Zoro fanları için şölen gibi gelecektir ama geriye kalan bölümler diğer arc'lar gibi olursa, üstüne de insanların Wano'dan büyük beklentisi olduğunu düşünürsek, bırak Wano'yu efsane olarak görmeyi, üstüne seriyi bırakanlar bile olabilir.
Elbetteki Zoro önemli bir etken ama sadece Zoro değil, Neco-İnu ve arca dahil olması beklenen Marco ve diğer beyazsakal korsanları da var. Diğer taraftan Canavar korsanları da epey ilgimi çekiyor. Mesela tek başına Jack, Linlin ve Koca Ana korsanlarının tamamından daha iyiydir. Adamın karakteristik duruşu, çizgisi, savaşçı yapısı... Ne bileyim, Linlinin yerine bu adamın güçlü halini koy, İmparatorluk vasfına daha çok yakışır. Bütün bunlar bir araya gelince illaki beklenti artıyor, umarım iyi olur.
Adam ya. Aynı anda aynı şeyi yazmışız resmen. Söz konusu Zoro olunca kalpler bir oluyor tabi :respect:
Aynen öyle :)
 
Katakuri özenle hazırlanmış bir karakter Luffy için.
Oda büyük ihtimalle Luffy'e meyve uyanışı verecek ama bunu sağlam bir temele dayandırmak istemiş olabilir. Öncelikle Dof. ile böyle bir gücün varlığından bahsetti ve Katakuri ile de uyanış olduğunda oluşabilecek meyve kullanışını gösteriyor.
Bu vs de bunu gücü alamaz büyük ihtimalle ama Wano'ya büyük ihtimalle bu güç ile gidecek.
 
Leş gibiydi bölüm. Ne oldu şimdi? Ne değişti yani? Hikaye zerre ilerlemedi. Bir de ara var aynı zamanda. Ben gidiyorum arkadaş yazacak bir şeyim yok. :S
Dur la dur gitme dur, Luffy daha adam dövecek. 10 saaten geriye doğru sayım yapacaz daha, biride karpuz keserik istersen :hhh:

Aslında Bombanın patlamasından sonra hafif bir toparlanma göstermişti bölümler ama fazla uzatmasıyla anlamsızlaştı gidişat. Gerçi adam lastik diye karekteri baş kahraman yapmış seriyi uzatmasına kızmamak lazım :gamyon:


Not: Luffy'nin çizimi Ace'yi andırıyor eleman gidici olmasın :hmm:
 
Logia ve zoan uyanışına dair @Chaos Bringer bir konu yazmıştı. Logia uyanışı çevresel olarak etkili oluyor. Basit görünüyor baktığında ama etkili bir uyanış şekli. Her yerin magma ya da bataklık olduğu bir yerde, basacak zeminin olmadığı bir yerde ne kadar etkili dövüşebilirsin ?

Zoan uyanışı da benim beklentiye göre douriki çılgını oluyorsun.

Bir de hızlı iyileşme olayı. Bu bence en iyisi.

Ahaha :D Tek gözlü özlenmez mi yaa :respect: Gözler onu arıyor.
Okuyacagim dedigini. Dogru diyorsun o zaman Sanji ve Luffy avantajli olur. Zoro olsa surada hic green wave’mis falan gerek kalmazdi bir slash’a bakardi. BM de suya duserdi Yonkou’nun biri giderdi. Nedense soyle basitce troll bir sekilde olsun istiyorum bir tane Yonkou. Zoan olayi mantikli geldi. Bayagi guclu olur o zaman. Kaidou iyice yenilmez olur.
Yazdigim senaryodaki gibi mizrakla geliyor biraz tutturmusum :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık