Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 880: Kaçma Şansı %0

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben diyorum ki; Sizce herhangi bir yonkou vs Katakuri olsa ne olur?

İşte hepinizin aklından sonucu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum.

Katakuri vs Luffy ne oluyor hepimiz görüyoruz.

Demek ki?...
 
Sai'nin taraf ilginçleşti. 25 koca az değil, kadının yaşı da genç sayılır, 43'ü geçmesi muhtemel.
Büyük bir müttefik elden kaçtı ama neyse ki Linlin'in müttefik olma ihtimali yükseldi. Kaçma şansı 0, kazanma şansı 0, Şanji pasta yapıyor. 3 saat sıkıntı ama sonrasında yonko müttefik tamamdır.
 
Sadece Luffy ile Katakuri'nin dövüşüne baksa iş Luffy Katakuri'yi paketler diyebilirdik (Gerçi ben buna da ihtimal vermiyorum.) ama Big Mom'da önlenilemez bir şekilde saldırıyor. Artık dışarıdan bir müdahale şart oldu diye düşünüyorum. Ayrıca 1 gün boyunca Cracker ile dövüşen, Doflamingo ile savaşırken Law'ın azımsanamaz desteğini alan Luffy gereken zamanda yenemez Katakuri'yi. Bu saydığım karakterlerden daha güçlü Katakuri.

Seni severim Oda ama Sanji'yi ya öldür ya da eski itibarını geri ver.
 
Luffy'nin Katakuri'ye zarar verme yada inme ihtimali Sunny tayfasının Big mom'ı yenme veya zarar verme ihtimalinden daha az.
Big Mom düşer Kata düşmez.
 
Bölümdeki tek olumlu gelişmenin haftaya da bölüm olduğunu öğrendiğimiz, gerçekten kaçma şansının 0(sıfır)’a indiği bir bölüm. Eh tabi eldeki verilere bakınca kaçınılmaz olarak dışarıdan yardım geleceği ihtimali büyüyor ama sanırım herkes tayfanın kendi başlarına bir şeyleri halletmelerini istemekte hemfikir. Diğer taraftan da Oda sıvamadan işleri tersine nasıl çevirir bilemiyorum.
Bence Oda, öfke krizi geçiren Big Mom’ın adada kalması durumunu çizmek istemediği için bizimkilerin peşinde kovalamacaya yollayıp aradan çıkartmak istedi. Tsunamiyi Jinbei halleder zaten böyle böyle oyalarlar birbirlerini.
Hala Luffy’nin bu durumda Katakuri’ye karşı bir şey yapabileceğini düşünmediğim için o da 2 saat 40 dakika dayak yer ve bir şekilde Sanji günü kurtarır.
 
Haftaya Jinbe su damlaları atar, tsunami onları yer, çok tatlı der sonra tsunamiyi kandırır kendi taraflarına çekerler. Big Mom düşer ama nereye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık