Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dövüş luffy nin gücünü gösteren bir dövüş olmayacaktır tam tersi 1 m üstü birinin nekadar güçlü ve aralarında nekadar fark olduğunu gösteren bir dövüş olacaktır. Luffy vs aokiji gibi olacaktır bu dövüşün sonucu.
 
Benim neye inanıp neye inanmadığımın ya da senin bu konu ile ilgili olarak ne düşündüğünün herhangi bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Luffy'nin doğrudan söylediği, tayfanın doğrudan söylediği bir şey var. Bu insanlar buraya dövüşme niyetiyle gelmediler. Luffy bile onayladı bunu. Ha böyle bir yere geliyorsan öyle ya da böyle bir şekilde dövüşmek zorunda kalırsın ki Oda, Luffy'i ikinci kere dövüşmek zorunda bırakıyor. Bunlar ayrı konular.


Bana kalırsa da Luffy'nin sonu hüsran olmayacak şekilde dövüş sona erecek gibi. Fakat Oda bu. Dayaktan komaya bile sokabilir belli olmaz. :oleyo: Ben bir şekilde çarkın karşısına geçeceklerini düşündüğüm için yenileceklerini düşünüyorum, bakalım. Bir sonraki bölüme az kaldı. :sapkali:
Tayfa nasıl buraya gelip dövüşmeden gideceğine inanabiliyor benim itirazım ona yoksa dediğin doğru kalem Oda da bizim düşüncelerimiz bir önem arz etmiyor :bilmem: Çark olayını bende merak ediyorum umarım dediğin gibi olur orada Luffy'nin en büyük gücünü görürüz yani şansını :D
 
Luffy önce Cracker ile dövüştü, sonra Sanjiden bi ton sopa yedi , yetmedi yıkım ordusundan dayak yedi , bitik haldeydi Bigmom'a G4 açtı.

Tüm bunlara rağmen Dogthooth gibi bir güçle teke tek savaşmayı göze alıyor.

Eğer bu dövüşü Luffy kazanırsa olan saygım 2 kat artacak bu karaktere.

Ama çok zor be Dogthooth aşırı güçlü bir karakter
Uzun süredir bir dövüşü heyecanla bekliyorum.
 
Yonkou seviyesinin çok aşağısında kalmamalı bir sağ kol seviyesi. Kata başkan daha açılış yaptı taklitle. Luffy ayna kırmaya çalışacağına kaçacak ayna arasın :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık