Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde @Smoker'ın beynini mi kullanıyorsun bilmiyorum. Lakin ben kendiminkini kullandığım için Smoker'ın seri hakkında vereceği bilgiler hariç (kendisi bu konuda donanımlı-bilgili biri olduğundan) X bir kişinin mantığına göre hareket etmiyorum. Sen ya da bir başkasının mantığı kendisine yetmiyorsa o herkesin kendi bileceği iştir; beni bağlamaz :byee:
Yok bende öyle düşündüğüm ıcın mantıklı geldi söyledim güzel bir yorum açıklama bence sende okuyup göz gezditebilirain bu argüman ve konuşmaların çok boş birilerinin sana akıl vermesi gerekiyor olabilir yani açıklaman güzel olsa amenna ama tek söylediğin klasik oda sıvadı saçmalık gene saçma power up klasık luffy böyle yorumlar sürekli eleştiri ama eleştirirken güzel bir sunum yok çok basit ve yapılmak için yapılmış gibi ama bence tabi orasını belirteyim
 
Yok bende öyle düşündüğüm ıcın mantıklı geldi söyledim güzel bir yorum açıklama bence sende okuyup göz gezditebilirain bu argüman ve konuşmaların çok boş birilerinin sana akıl vermesi gerekiyor olabilir yani açıklaman güzel olsa amenna ama tek söylediğin klasik oda sıvadı saçmalık gene saçma power up klasık luffy böyle yorumlar sürekli eleştiri ama eleştirirken güzel bir sunum yok çok basit ve yapılmak için yapılmış gibi ama bence tabi orasını belirteyim
Dediğin gibi sen de öyle düşündüğün için sana mantıklı gelmiş. Bu durumda aksini düşünen kişi için de mantıksız gelecektir değil mi ? Bu noktada eleştirilerimin boş olduğuna yönelik yorumun saçma ve gereksiz olmuş. Zira senin gibi düşünmeyen biri de senin mantığını saçma bulabilir. Anlatabildim umarım.

Bir Op takipçisinin çizgisini oluşturan belli etkenler vardır.

- Serinin sende bırakmış olduğu izlenim
- Okuduğun tartışma ve teoriler (en faydalısı budur)
- Kendi mantığın

Yazdıklarım doğrultusunda ayrımı yapılması gereken şeylerden biri de bilgi ve yorumun farklı şeyler olduğudur. @Smoker seri hakkında en fazla teorik bilgiye sahip kişidir muhtemelen. Lakin yorum yaparken yukarıda bahsettiğim şeylerden Belki eksik belki fazla etkilenir ve faydalanır. Bu yüzden onun yorumu salt bilgiden çıkar harmanlanmış bir düşüncenin ürünü olur. Bu ürün de bilgiden daha nesnel bir sonuç haline gelir. Kısacası objektiflik ve nesnellik azalır. Bunu X bir kişi için değil, genel manada söylüyorum. Bir kişinin bilgili olması o kişiyi X bir konuda %100 doğru ve haklı yapmaz.

Yukarıda saydığım 3 maddeyi harmanlayıp kendi görüşünü oluşturursun. Forumda 3-5 bin mesaj yazmış, iyi kötü zaman geçirmiş birinin (bu farklı biri de olabilir) kendi görüşü ve çizgisi çoktan oluşmuştur zaten. Kafasında belli şeyler oturmuştur. Senin gidip de X kişinin argümanı daha iyi, daha güzel vs. demene gerek yoktur. Zira ben, senin mantığı iyi, güzel, hoş dediğin kişinin düşüncesini de biliyorum, X, Y, Z'nin görüşünü de biliyorum. X, Y, Z de beni biliyor. Bir arayış içinde değilim yani anlayacağın.

Velhasılı, benim mantığım sana ters ya da saçma geliyorsa sorun yok. Kimsenin benim mantığımı benimsemesine gerek ve ihtiyaç da yok. Herkes kendi mantığına göre hareket eder. Kısacası sen takıl ben takılayım. Şu saatten sonra kimseyi saçma olduğunu düşündüğüm bir konunun saçma olduğuna ikna etmekle uğraşmam. Yazar geçerim, ister okursun ister okumazsın :sapkali:
 
Son düzenleme:
benim kafamda şöyle bir düşünce var, mümkün veya değil tartışılır tabii ama, sanki luffy bu savaşı kazanacak gibi.

savaşı kazanacak dediysem, fiziksel güçlerin çarpışması sonucu ayakta kalacak anlamında demiyorum. bana biraz psikolojik bir savaş verecek gibi geliyor taraflar. "iradeler" kapışacak yani.

şöyle bir iddia ortaya atmak istiyorum, daha doğrusu düşüncem, bence katakuri, luffy'nin içindeki o müthiş iradeyi görecek, hatta ve hatta luffy'nin iradesinin BM'in iradesinden de güçlü olduğunu görecek, ve ona yardım edecek.

artık nasıl yardım eder bilmiyorum, belki ona katılır, ya da ne bileyim bir flashback görürüz, kendisindeki bir eksik yanı luffy dolduruyordur, ya da onu birine benzetir, vs. veyahut, yardım etmesi "ölmemesine izin vermesi "bile olabilir.

bu çok uç bir iddia tabii ki, aklıma bu geldi birden.

cheers.
 
Ben şahsen bm nin ineceğini düşünmeye daha çok başladım.Nedenine gelirsek yonkoular denizciler tarafından gözleniyor biliyosunuz stussy cp-0 cıktı burada hatırlatmak istediğim bir nokta daha var beyazsakal ve shanks karşılaşınca denizcilerin direk haberi oldu bundan sonra ne olur bilmem hazırlıklı olun felan dendi hatta.
2 anlamı olabilir

1.beyazsakal ve shanksın birbirleriyle savaşıp güçsüzleşmeleri durumunda denizcilerin bunlara saldırması

2.beyazsakal ve shanksın ittifak kurmasından korkmak

Normalde 2 şık olarak düşünüyor çoğu kişi ama 1 daha çok kafama yatıyor benim yani yonkouların zayıfladıkları anda denizciler harekete geçip onlarla savaşsalar kötü mü olur? bence mantıklı geliyor bu cünkü suan bigmomın kalesi yıkıldı adamlarından çoğu düştü bigmom kafayı yedi denizde yürüyor baya açıkta şuanda bir karmaşa var ve denizcilerin bu fırsatı kaçırması bana hiç mantıklı gelmez şahsen.Kata vs luffy nasıl sonuçlanır bilmem ama denizciler saldırıya geçer ve bir ihtimal yarıdada kalabilir bu vs düşüncelerim bunlar
 
Herhangi bir yonkou, bir başka yonkou ile dövüştükten ve onu yendikten sonra kalkıp daha bir gün geçmeden bir başka yonkou ile dövüşebilir ve onu yenebilir mi?
İlk dövüşün gidişatına bağlı olarak her ihtimal gerçekleşebilir Shanks Kaido ile kapıştıktan bir kaç gün sonra 3 amiralin karşısına çıktı meydan okudu artı gelecekte yonkou olan Teach'e de meydan okudu orada. Demek istediğini anladım gerçi Luffy Cracker'i yendi aynı gün Katakuri ile nasıl kapışsın diyorsun ama madem buna hazır değil ne işi var Yonkou bölgesinde kaldı ki yonkou ile bire bir dövüşme ihtimali var hala bırak sağ kolunu.
 
Shanks Kaido ile kapıştıktan bir kaç gün sonra
Aralarında ne olduğu belirsiz.
ama madem buna hazır değil ne işi var Yonkou bölgesinde
Mecburiyetten geldiler napsınlar? Dövüşmeye de gelmediler ki. Dövüşme gibi bir niyetleri de olmadı zaten. Luffy'nin iki dövüşü de mecburiyet üzerine oldu zaten. Katakuri ile ilk anda dövüşseydi yensin bu çocuk bir şey demem art arda iki yonkou dövecek yonkou da olmadığı gibi art arda iki komutan dövecek komutan seviyesi adam da yoktur.
 
Mecburiyetten geldiler napsınlar? Dövüşmeye de gelmediler ki.
Sen bu dediğine inanıyor musun Yonkou bölgesine izinsiz gireceksin Yonkou'nun planını bozacak bir hamle yapacaksın dövüşmeye niyetim yok diyeceksin dövüşün kaçınılmaz olduğu çok bariz bence.O adadan bırak Sanji'yi dövüşmeden bir adet çatal alamazsın Yonkou böyle bir şey değil mi zaten :D Luffy bence de kazanamaz şu an Katakuri boş adam değil kabul ediyorum ama en azından kaybetmesin Yonkou amiral dışında ki kişilere bu saatten sonra. Buradan sonra Kaido'yu direk indirmeye gidecekler sözde. Luffy figüran olur o zaman orada daha komutanlara kaybedecekse.
 
Sen bu dediğine inanıyor musun Yonkou bölgesine izinsiz gireceksin Yonkou'nun planını bozacak bir hamle yapacaksın dövüşmeye niyetim yok diyeceksin dövüşün kaçınılmaz olduğu çok bariz bence
Benim neye inanıp neye inanmadığımın ya da senin bu konu ile ilgili olarak ne düşündüğünün herhangi bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Luffy'nin doğrudan söylediği, tayfanın doğrudan söylediği bir şey var. Bu insanlar buraya dövüşme niyetiyle gelmediler. Luffy bile onayladı bunu. Ha böyle bir yere geliyorsan öyle ya da böyle bir şekilde dövüşmek zorunda kalırsın ki Oda, Luffy'i ikinci kere dövüşmek zorunda bırakıyor. Bunlar ayrı konular.

Luffy bence de kazanamaz şu an Katakuri boş adam değil kabul ediyorum ama en azından kaybetmesin Yonkou amiral dışında ki kişilere bu saatten sonra. Buradan sonra Kaido'yu direk indirmeye gidecekler sözde. Luffy figüran olur o zaman orada daha komutanlara kaybedecekse.
Bana kalırsa da Luffy'nin sonu hüsran olmayacak şekilde dövüş sona erecek gibi. Fakat Oda bu. Dayaktan komaya bile sokabilir belli olmaz. :oleyo: Ben bir şekilde çarkın karşısına geçeceklerini düşündüğüm için yenileceklerini düşünüyorum, bakalım. Bir sonraki bölüme az kaldı. :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık