Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 879: Koca Ana'nın Üç Tatlı Komutanı'ndan Biri, Katakuri

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu müzik Kata'nın müziği oldu benim gözümde. Arkadan biraz andırıyor da zaten tipi xD
Animede bu dövüş işlenirken şöyle heroic tarzda bir şeyler çalsaydı ne iyi olurdu be.
 
Bu shounen bir seri olmasaydı dediğinde kesinlikle haklı olurdun. Romantik olan bir dünyada fazla gerçekçi yaklaşıyorsun olaylara.

Ne tarz bir gücü olduğunu bilmesi nasıl yeneceğini bildiği anlamına gelmiyor, deneyip o yolu bulup uygulaması önemli olan. ( bu ikisi içinde geçerli ) Luffy zaten akıllı bir karakter değil savaşlarının bazı kısımları hariç, benim mantığımla bunun alakası yok.
Bu seri Shonen olsa bile, kendi içinde bir tutarlılığı var. One Piece'te hiçbir zaman Luffy'ye havadan güç gelmedi rakiplerini indirmesi için. İman gücü denen yerlere bakalım;

Lucci ile olan dövüşünde Lucci de ağır yaralı haldeydi, özellikle bacakları tutmuyordu. Luffy de son bir güçlü saldırı ile işini bitirdi. Kimse buna şaşırmadı, çünkü mantıklıydı.

Moriah ile olan dövüşünde tayfasından yardım aldı, daha sonra da içine aldığı gölgeleri kontrol edemeyen Moriah'ı pek zorlanmadan devirdi. Kimse buna şaşırmadı, çünkü mantıklıydı.

Sentomaru ve Borsalino'ya gücünün yetmeyeceğini anladığı anda tayfasına kaçmalarını söyledi, kazanmak için en ufak bir şansları bile yoktu. Kimse buna şaşırmadı, çünkü mantıklıydı.

Yanında iki eski Shichibukai ve tonla güçlü mahkum olmasına rağmen Magellan'dan kaçtı. Zira adamın son aldığı formu Impel Down'ı yıkacak güçteydi. Kimse buna şaşırmadı, çünkü mantıklıydı.

Doflamingo'ya karşı yaptığı dövüşte kendisi yıprandı, fakat Doflamingo'yu da yıprattı. Az biraz toplayabildiği Haki gücü ile varını yoğunu ortaya koydu ve Doflamingo'yu yendi. Bundan önde Doflamingo zaten bayağı hasar almıştı, o yüzden yenilmesi kimseyi şaşırtmadı, çünkü mantıklıydı.

Karşısında sonsuz sayıda bisküvi üretebilen Cracker'a karşı kaçak dövüşmek zorunda kaldı. Kendi gücünün bir sınırı vardı, Nami'den yardım alarak bir şekilde Cracker'ı alt etti. Kimse buna şaşırmadı, çünkü mantıklıydı.

Katakuri'ye karşı elinde hiçbir şey yok. Yardım alacağı birisi yok. Karşı koyacak enerjisi yok. Haki gücü sağlam olduğu zamankine göre çok az. Katakuri hiç darbe almamış, duvar gibi karşısında duruyor. Şimdiye kadar sadece Luffy'nin saldırılarını taklit etti ve kendi stilini göstermedi. Şimdi havadan bir güç gelir de, Luffy bu adamı alırsa herkes şaşırır ve tepki gösterir. Çünkü mantıksız. Serinin dinamiklerine bile ters bir durum olur. Luffy'nin karşısındaki adam sıradan birisi değil, gördüğümüz en yüksek ödüle, tek özel tür Paramecia meyveye ve geleceği görebilecek kadar sağlam bir Kenbunshoku Haki gücüne sahip. Bunun karşısına çıkardığın Luffy'nin hiçbir şeyi yok sayılır şu an. Tüm kredisini bitirdi demek yanlış olmaz. Ayna Dünyası içindeki dövüşte de Luffy bu yüzden hiçbir varlık gösteremedi. Katakuri resmen yerden yere vurdu Luffy'yi ve sen bunu rakip tartmak olarak görüyorsun. Benim takıldığım asıl nokta bu. Rakip böyle tartılmaz. Nasılını merak ediyorsan, Lucci ve Doflamingo dövüşlerine bakabilirsin.
 
Adam pisikopat reyis :fool:



Ana düşer diyen biri olarak ben inancımı kaybettim sen kaybetmemişsin. Helal. Nasıl düşer peki ? :hmm:
Çünkü kadın hala şişiriliyor, bu kadar övmeye başka bir güç odağı da olsa indirmeli yoksa bu güç karabasan gibi çöker tayfaya. O kadar lafın üstüne hadi gidin yolunuza dese bile Lufy kaçarsa ömür boyu ezik kalır. Hem ben yonkouların aynı hızda düşeceğini düşünüyorum. Mim gider peşinden Kaido, klasik Teach de Shanks'ı harcar. Balık adam adası sorunu varken, başka yonkou varken kimse Lufy K.k diyemez. Roger öyle olmuş desek bile gerektiğinde ezmiş, gücünü kabul ettirmiş. Hemde açık ara Mom grubu kötü taraf, kaybetmesi lazım. Kizaru, Aokiji gibi kişiler bireyseldi.
 
@Smoker
Enerjisi bitti derken sen de mi hakisi bitti diye düşünüyorsun? Hani şu Bigmom'a vururken gücüm çekiliyor dediği için hakisinin bittiğinin iddia edilmesi gibi yani.
 
Şartlar gereği yapabileceği başka bir şey olmadığı doğru, fakat senin argümanın hatalı. Acele etmesi gerektiği durumda yardım alarak 11 saatte yendiği bir adamdan daha güçlü olan birine karşı yardım almadan ve enerjisi bitik durumdayken üstün gelmesini bekliyorsun. Luffy şu an güç falan tartacak durumda değil. İki taraf da birbirlerinin ne tarz bir gücü olduğunu biliyor. Sen kurduğun mantık ile Luffy'yi salak yapıyorsun, farkında değilsin.
Güç tartan Luffy değil Oda. İnsanların denklem kurmasına yarıyor bu türden alttan saldırılar. Ayrıca savaş uzadıkça zayıf nokta vurgusu yapılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık