Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 879: Koca Ana'nın Üç Tatlı Komutanı'ndan Biri, Katakuri

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri fiziksel olarakta oldukça iyi yani darbe alsa bile Cracker gibi teke gitmez. Luffy g4 açarsa anca denk olur g5 şart gibi gözüküyor.
 
Kadının adı Lisiaymış @justahuman Hiç dikkat etmedim meğersem kadının babasıymış. :oleyo:
Ben bu kadının adını başka bir şey anımsıyordum niyeyse ya.
@amaneden hâlâ Jinbei'nin su saldırısı diyorum :hıh:
Tamam. :(
Bütün ormanı kül etti ve ateşini bitirdi bence, bildiğin nova attı yani. Pro da bütün elektriğini Koca Ana'ya boşalttı. Demek ki sınırsız değilmiş bunların atakları bölümde bunu öğrendik bence.
Yeme ihtiyaçları olduğuna göre değildir elbet, bu şekilde enerjiyi geri topluyorlar.
 
Bununla geleceğinizi biliyordum :D

Elbetteki ne kadar güçlü olduğunu anlıyor ama olay ne kadar güçlü olduğunu anlamak değil ki. Savaş stratejisi belirlemeye çalışıyor burada Luffy kaptanımız. Yoksa zaten 30 bölüm önceden anlamıştır Kata'nın seviyesini bu çocuk.
Strateji zaten dövüş içinde belirlenen bir şey ancak senin mesajından Luffy'nin bilerek dayak yediği gibi bir anlam çıkacak neredeyse ki söz konusu şey "birbirini tartmak" ise Katakuri'nin Luffy'yi uzun uzun tartmasına gerek yok. Zaten senin yapabileceğin her şeyi yaparım diyerek ölçmüş biçmiş Luffy'yi. Ikinci mesele de şu. Rakipler birbirini tartarken taraflardan biri dayak yemez ve ezilmez :) Zaten ortada tartmalık bir durum da yok. Kata hız, güç ve gözlem hakisi olarak önde Luffy'den. Kraker karşısında her şeyimle dövüşmem lazım diyen Luffy'nin Katakuri'yi tarama lüksü yok keza. Luffy'nin tahmin ettiğim planı "zaman kazanmak" bence.

Tam diri halde değilken Kata'yı yenmek hayal. Mangaka yazdığını unutmuyorsa Kraker'e iki kişi dalan Luffy'ye Kraker'den daha güçlü dedirttiği Katakuri'yi aldırmaz zaten. Burada amaç Sanji'ye pasta yaptırmak için zaman kazandırmak. Kata'yı da karşısına aldı ki Ana tayfanın peşindeyken bir de Kata ile uğraşmasın tayfa. Çünkü Ana'yı pasta ile kandırabilirsin ama Kata başka. Luffy'nin bu dövüşü kazanabilmesi akıl mantık çerçevesinde imkansız. Stratejisi ise baştan beri zaman kazanmak bana göre.
 
Luffy 4. vitesin başka formunu cıkarıp bişekilde kazanır.

BM yenilmez duruyor Kaido bunun daha kötüsü bir ark sonra nasıl Kaido'yu alacak Oda acaba nasıl işlicek cok merak konusu cok farklılar cok öteler resmen.

İmparator'lar acık ara serinin güc zirvesi BM tek başına 3 Amirali (Kuzan,Kizaru,Fuji) alır buna kesin emin oldum.
 
Bu arada birkaç kişi tekme yediği sırada Luffy'nin saçlarının neden diken diken olduğunu merak etmiş. Onun sebebi rüzgar. :fool: Luffy tam soru yapmışken, yani g2'nin son hızıyla hareket ediyorken aniden Kata'nın tekmeyi yiyor suratına. Olay bundan ibaret.
 
Luffy 4. vitesin başka formunu cıkarıp bişekilde kazanır.

BM yenilmez duruyor Kaido bundan daha kötü 1 ark sonra nasıl Kaido alacak Oda acaba nasıl işlicek cok merak konusu cok farklılar cok öteler resmen.

İmparator'lar acık ara serinin güc zirvesi BM tek başına 3 Amirali (Kuzan,Kizaru,Fuji) alır buna kesin emin oldum.
İlginç.
 
fakat senin argümanın hatalı. Acele etmesi gerektiği durumda yardım alarak 11 saatte yendiği bir adamdan daha güçlü olan birine karşı yardım almadan ve enerjisi bitik durumdayken üstün gelmesini bekliyorsun.
Bu shounen bir seri olmasaydı dediğinde kesinlikle haklı olurdun. Romantik olan bir dünyada fazla gerçekçi yaklaşıyorsun olaylara.

İki taraf da birbirlerinin ne tarz bir gücü olduğunu biliyor. Sen kurduğun mantık ile Luffy'yi salak yapıyorsun, farkında değilsin.
Ne tarz bir gücü olduğunu bilmesi nasıl yeneceğini bildiği anlamına gelmiyor, deneyip o yolu bulup uygulaması önemli olan. ( bu ikisi içinde geçerli ) Luffy zaten akıllı bir karakter değil savaşlarının bazı kısımları hariç, benim mantığımla bunun alakası yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık