Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En İyi Gözlem Hakisi Kullanıcısı

En İyi Gözlem Haki Kullanıcısı Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    273
Gösterilenler arasında Rayleigh'tir.Hani Katakuri soru işareti olmasa bu konunun tartışılması bile abestir bana göre.

Neden Ray diyecek olursak adamda yok yok.Hangi karakterin sayı,konum ve güç bazında böyle açıklamalar yaptığını gördünüz.Bunun dışında geçmişi ve yaşanan olayları kavrama kabiliyeti de var.Müzayede salonunda olduğu gibi.Kara kral ünvanı almak kolay iş değil.

Ray bence geleceği de görüyordur Kata gibi.Fil hakkında yorumlarda bulunurken bana öyle geldi.Eğer tam saldıracakken değil de erkenden konuşsaydı %100 emin olurduk.Luffy tam saldıracağı sırada soruyor o da filin nereden ne hamle yapacağını söylüyor.Erken açılsa konu belki Ray de erkenden konuşabilirdi.

1 - Ray
2 - Kata
3 - Fuji

Mihawk bilmiyoruz ama bence Ray'i zor geçer.Kata tek çeşitine odaklanmış genel bağlamda bir Ray gibi gözükmüyor.

Fuji ortalama üstü gözleme sahiptir o kadar.Abartılacak bir durumu yoktur.Ray'in yaptıklarının yarısını yapabilen biri değil.Yıldırım dediler onu da kanıtladım adamın kulakları ve 5 duyusu da sağlam.Görmediği için bunlara yoğunlaşmış.O yüzden karıştırıyorsunuz.Gözleri görmeyen herkes zamanla dövüşebilir bunu da abartmaya gerek yok.Bunların ışığında ortaya ortalama üstü bir profil çıkıyor.Hepsi bu.
 
Başkası çıkana kadar Kata'mı diyorsun mevcut durum da ki fikrin ne?
Geçmişi bilmem ama ilerisi için en çok potansiyeli olan kişinin daha hakiden bir haberken geleceği gören Luffy olduğu kesin.
Ama mevcut durumda ki fikrini merak ettim
Luffy'nin Kata tarzı bir kullanıma sahip olduğu kesin değil. Sadece Mihawk karşısında ortaya çıkan bir sahneydi o. Mihawk'ın gücü şeklinde de yorumlanabilir. Ucu açık bir konu.
 
Enel ve sanji katadan iyi mi ? Neden bu siralamada kata bu iki kisiden daha geride ?
Sanji sevdiğim için orda, biraz fanlık diyebilirim ama şu anda Enel'in Kata'dan önde olduğunu düşünüyorum. Hakkında bildiğimiz sadece geleceği gördüğü, detayı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Daha fazla şey görürsek Enel'in üzerine çıkarabilirim duruma göre ileride.
 
Mihawk Luffy'ye o görüntüyü göstermiş olabilir.



Çok daha çekişmeli geçerdi.
Mihawk'ın bakışına dikkat çekildiği konusunda haklısın. Ancak ben Wihawk'ın kendini tutmadan Luffy'e saldırdığını düşünüyorum. Ve küçük bir ihtimal Whawk'ın gözlem hakisi Luffy'i tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum o durum da bilinçli bir yardım yapacağını düşünmüyorum Mihawk'ın. O sahnede Luffy'nin seri sonlarında geleceği KH seviyesini gördüğümüzü düşünüyorum tabi olmayadabilir de ama kendi açımdan konunun Luffy'nin potansiyeli ile ilgili olduğuna dair şüphem yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık