Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@amaneden

Oda kaç bölüm öncesinden Kaido ile olacak vsnin şeklini çizdi zaten. Sabondy Kid-Law-Luffy üçlüsü yan yana çizildi. Dof'a karşı Law-Luffy ittifak kurdu. Diğer ittifak içinden sadece Kid pert oldu. Dahil olacak işte. Kaido vs Kid-Law-Luffy. Bana göre tek soru işareti serinin en güçlü karakterinin erken inecek olması.
Kaido'nun gücüne şapka çıkartılır ancak E. Oda'nın plânları farklı olabilir tabii ki.

Kaido inmeyebilir. Yani bizimkiler Wano'da kaybedebilirler. Ya da Wano'daki savaşın sonucu bir şey getirmeyebilir, tıp kı Marinford gibi, belki bir time-skip daha yiyebiliriz.

Ya da E. Oda'nın favori gücü artık Kaido olmayabilir. Mesela Kaido'nun devrilişini izlerken bir yandan da Teach'in önlenemez yükselişine tanık olabiliriz. Teach muhtemelen tarihin en bela, en korkutucu korsanına dönüşecek zaten; final boss olduğu en başından beri belli. Karasakal lakabı bile bunun göstergesi zaten.

Bu saatten sonra şapkadan tavşan çıkarır gibi 5. imparator çıkmaz ama Oda'nın sağı solu belli olmaz üstelik son kitabenin kimde olduğunun bilinmemesi gibi ucu açık bir konu var, hiç daha önce adını duymadığımız bir karakter çıkabilir pat diye... Kitabenin son parçasının sahibi, imparatorların dahi bulaşmaktan çekindiği, okyanusların en özgür adamı Horakmonio diye bir adam çıkartır falan, sonra forumda da Horakmonio vs Doflamingo başlığı açılır :D
 
Shiliew cok duz bir karakter gibi geldi bana. Tek sevdigi onune geleni kesmek. Teach'in plani aklina yatti ve Marineford'a gelip riske girdi. Tutunca da tamamdir dedi bu Yonkou olur ben de kilicimi iyice kana bularim. Akainu'dan sonra cok net bir karakter olarak gordugum Kata bence Marco'dan da ustundur gonul oyle istiyor daha dogrusu. Ama Marco'nun meyve avantaji cok agir basiyor. Teach nasil yenmis acaba bunu? Ya da tayfasi yenilince geri mi donmek zorunda kalmis?
 
Shiryu cok duz bir karakter gibi geldi bana. Tek sevdigi onune geleni kesmek. Teach'in plani aklina yatti ve Marineford'a gelip riske girdi. Tutunca da tamamdir dedi bu Yonkou olur ben de kilicimi iyice kana bularim. Akainu'dan sonra cok net bir karakter olarak gordugum Kata bence Marco'dan da ustundur gonul oyle istiyor daha dogrusu. Ama Marco'nun meyve avantaji cok agir basiyor. Teach nasil yenmis acaba bunu? Ya da tayfasi yenilince geri mi donmek zorunda kalmis?
Teach bu hikâyenin belki de final boss'u. Akainu da olabilir ama Teach ile olan dövüşün izleyeceğimiz son dövüş olduğunu düşünüyorum.

Teach, 0'dan başlamış bir adam. Yani bir zamanlar çok güçsüzken, zamanla, yıllarca hiç yolundan sapmadan plânlarına sadık kalmış ve yoluna bakmış bir korsan. Gel gelelim, bugün 4 imparatordan biri.

Teach meyve sahibi olanlar için en tehlikeli "logia" ve en tehlikeli "paramecia" türü 2 meyvenin kullanıcısı şu an bizim bildiğimiz kadarıyla. Belki başka şeytan meyvesi ruhlarını da kullanmaya başlamış olabilir.

Neyse lafı uzatmayayım. Kısacası Marco falan Teach ile boy ölçüşemez. Zira kanadını kırıp geri yollarlar, -ki öyle de olmuş zaten.
 
Luffy'nin gelişimi Dof<Cracker<King<Yonkou şeklinde olacak gibi duruyor.
Gelişim hızı BB'den de daha fazla. 30'lu yaşlarında WB'nin 3 komutanı ayarına giren Teach'e, Luffy şu yaşında denk olmaya başladı.

1 sonraki adım yami yami no mi power up'ına denk uyanış yada vites

2. Ve son adım gura gura power up'ına denk güç. Muhtemelen zaman atlaması gerekecek.
 
2. Ve son adım gura gura power up'ına denk güç. Muhtemelen zaman atlaması gerekecek.
Aslında mangaka bunu ihtimallere bile bırakmamalı. Tayfa eğitim aldı, yeni dünyada ezilmemek için. Tayfa yeni bir eğitim daha almalı, yeni dünyada zirve olmak için. Zirve ise bir amiralden çok daha ötesi. O yüzden; eğitim şart! Yoksa böyle 5-10 kişi birilerine dal meselesi hem bayar hem kalite düşürür hem tatmin etmez. Ver bir ara daha farkın olsun Oda efendi.
 
Millet teoriye aç:D hele birde oda'nın bilmem neyiyim isminide alınca tamamdır, tüm one piece forumlarının atlaması normal :rolleyes:
Millet teoriye aç değil en azından bizim forum değil. Ben öyle düşünüyorum. Bu forumda teori konusunu okuyandan daha çok konuyu ve konuyu açan üyeyi objektifim adı altında baltalayan üyeler çok. O yüzden teori,analiz ve inceleme yazan yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık