Öyle olacağına Shanks bakalım boynuz kulağı geçmiş mi, KK olmaya layık olduğunu göster beni yenersen Kitabeyi almana izin vereceğim desin. Luffy'de yenip şapkasını üstüne bıraksın daha iyi. Teach yeterince itici benim için bir de Shanks'i aldırmayın : ))Shanks tahminimce ilerleyen arc'ların birinde Teach tarafından öldürülecektir.
Yok değil henüz gücünü sergilemedi.Katakuri abartılıyo bence bu adam savaş gücü yerine diger yönleri cok daha güclü adam anlıkta olsa gelecegi gördügü icin cok büyük avantaj yakalıyo yoksa über yıkıcı saldırısı yok.
Bekleyip görücez ben yinede işlevsel kısmı cok daha ön plana cıkıcagını sanıyorum zaman gectikce.Yok değil henüz gücünü sergilemedi.
Düz bir saldırıyla red hawkı blokladı adam. Ki bunun envai çeşit saldırısı vardır.
Katakuri henüz kendini kasmadı bile. O zaman görünür yıkıcı gücü.
Yaşlı WB alamaz mı ki : )Genç Wb vs. Sakazuki ne olur ?
Üfleyerek komple söndürür Sakazuki'yi.Genç Wb vs. Sakazuki ne olur ?
Kısa süreli bir kahkaha attımÜfleyerek komple söndürür Sakazuki'yi.
Bilmem. Bugünlerde ünvana pek güven olmuyorYaşlı WB alamaz mı ki : )
Yok hani gençken en güçlü kabul edilse bile..Kısa süreli bir kahkaha attım
Bilmem. Bugünlerde ünvana pek güven olmuyor
Kanayan bir yaraya barnak bastım ben;.takılma Ciddi değildim soruyu sorarken.Yok hani gençken en güçlü kabul edilse bile..
İzlediğimiz kadarıyla hasta haliyle bile alabilecek bir WB vardı. Ki sadece yaşlı olmasıyla net alır diye düşünüyorum. Bir de genç hali...
Genç derken çaylaklığa yakın hali diye düşünürsek alamayabilir.
Bu arada Weevil çaylaklığa yakın güçte olabileceğini düşünüyorum. Yani WB'nin en güçlü zamanları olarak alıgılamamak gerek diye düşünüyorum. Tabi gücünü gözümüzle görürsek daha mantıklı yorum yapabiliriz.