Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki dakika saçmalama hacı ya. Adamın suratına gökten su düşüyor bana kendi çıkarımın desteğin yok diyorsun. Mangaka olmayan bir şey yazıyoruz sanki. Ne yazdığının bir farkına var gerdin beni akşam akşam. Hadi selametle.
Gerilme la sen de ben ne yapayım? :/ Gökten su düşüren de o hale bilerek getiren de bizzat serinin tanrısı olan Oda'dır. Sebebi de "Luffy haterları bakın Luffy çok ballı xd" değildir. Sanki olay gerçekte yaşanıyormuş da Oda o anda zorla müdahale edip suyun üstüne düşmesini sağlamış gibi düşünmen beni benden alıyor adeta. Ballı desek bile senin temenni ettiğin gibi bileğinin hakkıyla değil de bala hasbel kader yeniyor diyemeyiz. Çatır çutur milletin kafasına kafasına vurarak geldi bu günlere. Bırak dalavere yapmayı gözünü seveyim.

Tayfanın en çok çabalayan, en çok ter döken, en çok ölümün döşeğine gelen, her arc diğerlerinden 2-3 kat fazla icraat yapan, kısacası Robin'in söylediği gibi tayfanın galibiyet kozu olan adama bal, mal dersen gülerler adama. Gerilirsin de tabi işin sonunda. Niyetin farklı en nihayetinde. Günlerdir bakıyorum 10 yorumun 7'sinde bal geçiyor. Bari doğru olsa içim yanmayacak. Zoro'nu yüceltmen için diğerini yok yere gömmen gerekmiyor. Bilgin olsun. :S
 
Son düzenleme:
@Sogotoh

Yani eğer hani kafamdakileri merak ettiğin ve kanıt sunarak tartışmamı istiyorsan yaparız. Vaktim var bu akşam. Saygım sonsuz dedin kazandın beni şuan. Seninde fikrin değerli benim için. :sapkali:

@amaneden

Saçından 2 tutam kes yolla, barışalım. :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık