Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 874: Kral Baum

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM dövüş namına tek eğitimini çocuk devlere verilen eğitimi izleyerek almış herhalde :))

Zeus açıkça BM'ye rağmen sırf boğazından ve kendisine ilgi gösterilmesinden dolayı ikilemde kalıyor şeklinde gösterilmiş.

BM'nin boğazı ve kendisine ilgi gösteren Caramel ana'nın etkisi yani. Nami= Straussen+ Carmel Ana şuan Zeus için.

Sahne çoğumuzun hoşuna gitmese de özenerek hazırlanmış.
 
Karakterler fazla itici geliyor bana. Randolp ta sempatik bir tip vardı arada kaynadı.

Katakuri ve Smoothie ilgi çekici, karizmatik ve güçlü eyvallah. Zaten birinin ağzı, birinin tek gözü kapalı tarz yapayım diye kasmış adam. Ne yalan söyleyeyim meyveleri hala garibime gidiyor.

Bigmom da yaşlı bir kadın için baya güçlü ve göre göre alışıyorsun endamına. Tamago ya da keza alıştım. Uzun bacak kabilesi tipleri uzun kollulara göre bana daha doğal geliyor zaten. Tabi Tamago, Smoothie ve Blue Gilly miydi neydi o abimize göre biraz a grotesk o ayrı.

Ama diğerlerinin alayı freak ne albeni var ne bişey. Yeni meyveler zaten beni çileden çıkartıyor bu arc.
Yok cin meyvesi, yok püskevit meyvesi, yok ayna o da olmadı pisirme meyvesi , krema bok püsür. Yemek programı gibi gidiyor seri.
Beş tane karakter sevincede ister istemez kopuyorum bölümlerde. Ne yapsalar batıyor
Tipleri veya meyvelerinin nasıl olduğu önemli değil aslında benim için. Benim derdim davranışlarında.Kitabın kapağından ziyade içeriğine takıldım yani.

Ha yine de ileride bu arc'ı güzel olarak hatırlayacağım. 2-3 lüzumsuz bölümü saymazsak hepsi de ortalama üstü idi. Beklentilerimiz fazla olduğu için biraz burukluk yok değil ama.
 
Ulan Ace geberip gitti çok önceden, herif hala popüler. Sanji'nin ablası kapmış hemen kendine yer.
 
Çeviri tamam. Tombe eve 3'te gelecekmiş, edit biraz daha meşakkatli ve uzun süren bir iş fakat en kısa süre içinde verecektir.
 
Kapak güzeldi, hepsi uçmak için Momo'ya muhtaç ama bir kişi hariç. Gerçi Croco da kendi başına gibi duruyor ama o hikaye. Yıldız kişi en büyük çizilmiş.
 
Çeviri tamam. Tombe eve 3'te gelecekmiş, edit biraz daha meşakkatli ve uzun süren bir iş fakat en kısa süre içinde verecektir.
Bu çeviriyle ilgili şeyleri ilk mesaja ekleseniz iş yapar mı acaba? Gelip soran oluyor ya sürekli. Spoiler yememek için de yorumları okumuyorlarmış bu tip arkadaşlar, kesinlikle anlıyor ve saygı duyuyorum :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık