Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Marco

Kim Kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    340
Valla, 3 günlük adama Teach gibi zeki bir karakter bu denli güvenip Sağ Kolu ilan ederse işi çok yaş. Van Augur hakkında ne düşünüyorsun? Sağ kol olabilir mi?
3 günlük diyorsun da bu adamlar ile şiryu ve diğerlerinin tayfaya katılması arasında öyle çok bir zaman yok.Teachin Wb nin gemisinden ne zaman ayrildığını bilmiyoruz ama öyle çok bir süre geçtiğini pek sanmıyorum.Acein Teachin peşine düştüğünü duyan şenks Wb ile görüşmek istiyor bu konuda.Bunlar bana olsa olsa 1 2 aylık bir mevzu gibi geliyor.Yani Burgess ile şiryinun tayfaya katılması arasında 5 6 ay ya var ya da yok.Şiryunun katılmasından bu yana ise 2 koca yıl geçmiş.

Bana sorarsan Van Augurdan ziyade Lafittei sağ kol sayarım.Sanki daha bir uygun gibi.
 
Şimdi size saçma gelebilir ama benim düşünceme göre WB kendi tayfasına göre baya güçlüydü.Ölünce de bu fark ortaya çıktı yani tüm kaptanları güç olarak yeterli değil ama diğer imparatorlara bakarsak kaido o kadar yenilmesine rağmen sağlam bir ordusu olduğu için ve kendide sağlam olduğu için konumunu koruyabildi.Teach de WB gibi tayfası güçsüz kendisi tayfaya göre daha güçlü ölse tayfa felan kalmaz.Sanks a gelince bence en sağlam tayfa onda sanks başka yonkoulari yenemesede güç ve ordu olarak yıkılmaz bir kale gibi.
Buradan marco vs katakuriye bakarsak karakuri daha üstün bence
 
Ayni sağ kol Vista ile beraber bir Amirale zarar veremiyorsa ne düşünelim peki.
İstisnai bir sahne olduğunu düşüneceksin.K.haki etkenini işin içine katacaksın.Avazın çıktığı kadarJinbei eğil diye bağırırsan kulakları iyi duyan Akainu ona 10 kere önlem alır.Saldırıyı atlatmış iyi güzel peki sonra ne karşılık vermiş.Vista düşmüş mü Marco ne alemde birşey mi olmuş.Aynı şekilde logia ve k.haki avantajıyla Katakuri de saldırıyı atlatıyor.Hemen 3 - 5 gömlek üzerine mi koyalım rakiplerinin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık