Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fuji'ye vasıfsız dedim diye Dof fanı da oldum iyi mi:(

Adam güçlüyse güçlü bana ne kardeşim? Ben güçsüz demedim ki zaten. Yapması gereken görevi yapmadı, bulunduğu konumun şanına leke getirdi diye vasıfsız dedim. Bu yüzden de Dof fanı ilan edildim. Vay arkadaş.:D
Her kişi için öyle bir şey söylemedim. Zaten korelasyon vesaire her örnek için çalışan bir şey değil. Alınganlık etmenin anlamı yok, herkes kendini biliyor.
 
Doflamingo en fazla Jack gücündedir. Ama kukla yapma gibi teknikleri onu gerektiğinde yonkou sağ kolunu bile tehdit edecek seviyede bir düşmana dönüştürüyor.
K.hakin yetersiz ise veya boş anında Jozu'nun düştüğü duruma düşmek içten bile değil. Ama aynı Dofi kukla yapmadan Jozu'nun karşısına geçse durum farklı olurdu.
O yüzden tek başına olmasa bile tayfa olarak dalsalar bir anlık boşluk yakalayıp Fuji'yi kukla yapma ihtimalleri ufakta olsa bence vardı. Logia bir amiral karşısında bu şans hiç yok tabiki.
 
Son düzenleme:
Adamın kendisi diyor Hükümet bu adada kahraman olamaz diye. Gidip Dof'u yense yine Hükümet kahraman olacak Alabasta'daki gibi. Adam bahsini Luffy'ye yatırdı. Ama bahsini yatırdı diye de kafes gelsin beni kessin diyecek hali yok. Durdurmaya çalıştı. Kafesi kesilemez olduğunu düşünüyorum. Elmas gibi Kairoseki gibi.
Yahu önceki yazdıklarıma baktın mı? Dof'u indirmesini tolere etsek bile vasıfsız kalıyor diyorum( ki bence tolere edilemez, hadi Luffy yenemese?). İttirmesine de bir şey demiyorum ama meteor indirmek nedir gözünü seveyim hem de bir ton sivilin bulunduğu bir mekana. Hadi onu da geçtim o adada Dof haricinde Barto'sundan Cavendish'ine , Luffy'sine birçok korsan vardı. E biliyoruz hayvan gibi güçlüsün, olaylar bittikten sonra görevini yapıp yakalasana bu korsanları.

Benim için neresinden tutarsan tutayım Fuji iyi biri de olsa bulunduğu makamın şanını lekelediği ve görevini layıkıyla yerine getirmediği için vasıfsız olarak kalıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık