Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 873 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunny'den hazır pasta çıkartmak gibi bir tesadüfe imza atabilir mi acaba :D
Çıkabilir. En son Pudding'in kafesinin olduğu adadan malzeme almışlardı. Sonra da Pekoms Bege'ler tarafından kaçırıldı. O sırada Bege'nin canı pasta istemiş Chiffon da şifon kek yapmıştır. Yarısı masanın üstünde kaldıysa belki :oleyo::oleyo2:

Pasta denizde diceksin, atlayıp ölecek. :oleyo:
Caramel'i yiyerek meyve gücünü elde ettiyse veya başka bir nedenden belki ölmez :oleyo: Bunlar hep senaryo.
 
Şöyle olsa çok sevinirim, Bigmam zeus üstüne çıkıp uçarak luffy ve ekibinin gemisine doğru giderken luffy G4 Basıp havada donfilamingo ya saldırdığı gibi saldırsa ne gaza geliriz :Dama keşkeeee :D
 
Garp da aşağı yukarı Linlin kadar aptal ama bu onun şanına gölge düşürmüyor. Düşmanlarını yenecek güce sahipsen yanındakilerle sayesinde gerisi gelir.
Luffy de kendisinin de itiraf ettiği gibi tek başına olsa denizde açıktan ölür ama yonkoulardan sonraki en büyük korsan oluşumunun başında olduğunu söyleyebiliriz.
 
Sanji pasta yapar meselesi mümkün değil. Güzel bir pasta yapsa Sanji yi alır kötü bur pasta yapsa hepsini öldürür. Bir de pasta yapmaları için beklemez. Birini kurban verip kaçacak ortam yok. Ölse hepsi ölür... savaşsalar hepsi bir olsa dahi ona denk değiller. Bu noktadan sonra ilk kez gökten dragon veya shanks yağmalı diyesi geliyor insanın. Tam kaçacaklar dedik oda yine milleti trolledi...
 
Luffy'ler burada esir dusse; Wano bolumleri baslayinca da orada coktan patates olmus tayfanin geri kalanini gorsek; abov.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık