Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 872: Yumuşak ve Pofuduk

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bege saçmalamış işte, ne önemi var?
Ama BigMomın kalesi epey büyük be.
Tematebakko -artık nasıl yazılıyorsa- çok abartılı patladı la. Wbnin sinirli deprem yumruğu gibi etki yaptı resmen. BigMom da sarsılmış haliyle ama kadına bi şey olduğu yok. Yorumları görünce dedim yara bere mi aldı acaba. Kadın bulutuna tünemiş. Yerçekimine hükmedecek hali yok.
Bizimkileri daha ustaca bu durumdan kurtarmalıydı Oda, belki de en iyi arc bu olacaktı ki arcın önüne taş koydu üçkağıtçı.

Bu arada geçen haftalarda yonkou gücü işte deyip ağzı açık yorumlar yapanlar şimdi de ezmeye başladı BigMomı. Neyini eziyorsunuz la anlamadım?
 
Streusen'e güçlü diyor Bege eğer komutan gücündeyse sanırım en güçlü tayfa BM'ın tayfası olacak.

Bege espri yapmış ya. Aralarında dostluk kuruldu. Merak ettiğim Bege ne yapacak bundan sonra yolları elbet tekrar kesişecektir.
 
Şundan 6-7 sene önce yaptığımız tartışmalar aklıma geldi Bege'nin kaçışıyla
@Smoker hatırlıyor musun, biz Supernovalar Luffyler'in rakibi değil en fazla yoldaşları olur diyorduk. Hatta sen "Naruto mu lan bu, Luffy'i geçtiklerini gösterip Luffy'i gaza getirmek için var olsunlar" demiştin. O zaman ciddi ciddi rakibi olacakları sanılıyordu hahahahah.
Law canını Luffy'e emanet eder hale geldi, Bege resmen dost oldu, Kidd Kaido'nun elinde Allah'a emanet 2-80.
Oda faktörü her zaman için var.
 
Big mom puding'e saldırır, Sanji kurtarır. Tüm tayfa Big Mom'ın tayfasını big momdan kurtarır. KArşılık olarak Katakuri olayı kapatması için puding'ten yeteneğini kullanmasını ister. HAYIRLI OLSUN (Big mom kısmını düşünmedim)
 
İşte bu yüzden WB'nin eşi benzeri yok. Adam adayı yıksa demek ki Yonkou kaptanı bile çaresiz kalacak sallanan zemine. Adamın gücü bu seriye harbiden fazla.
 
İşte bu yüzden WB'nin eşi benzeri yok. Adam adayı yıksa demek ki Yonkou kaptanı bile çaresiz kalacak sallanan zemine. Adamın gücü bu seriye harbiden fazla.
Vallahi Katakuri gayet sakindi, herif Mugiwaralar'ı nasıl yakalayacağız lan diye play yapıyordu. Kraker zaten hala hareket edemiyormuş (LOL) onu geç. Geriye bir tek Smoothie kalıyor. O da hiçbir şey yapmadı zaten koca ARC. Anca T H I C C halini gördük :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık