Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 Tatlı Komutan demiş Mangaka. WB'deki gibi değil. Smothie açıkçası hiçte Cracker'drn güçlü durmuyor ödülden yola çıkılıp Cracker'in önüne koymuşsunuz. Ama bu adamın bisküvi askerine o ödülü vermişler. Görduk ki Usopp'un ödülü Franky'den de Sanji'den de fazla. Yani Katakuri bile Cracker'den güçlü olmayabilir kesin bir şey yok. Kaldı ki 4. Komutanı direk bu şekilde seviyesini belirleyeceksin..

@amaneden

Ahaha ne alaka.:D Katakuri'den bir şey görmedik sırf karizma görülüyor diye ödülü de fazla diye şaha çıkardılar.
Usopp mangaka nın troll karakteri. Yonkou nün ilk 3 ü arasında troll olma ihtimali çok zayif. Satan sama mı bu? :)
 
Usopp mangaka nın troll karakteri. Yonkou nün ilk 3 ü arasında troll olma ihtimali çok zayif. Satan sama mı bu? :)
Ama sırf ismi var diye almıyorlar ödülü. Yaptıkları şeye göre alıyor. Usopp'ta bunun örneği. Dof'u arcında bile Luffy Law Sabo 3 yildizken Usopp'a beş yıldız verilmiş. Sırf oyuncakları eski haline döndürdü diye.

Katakuri Smothie adada degillermis. BM diyor ki bunları aynı çatı altına toplamayalı baya bir zaman geçti. Katakuri Smothie farklı yerlerde çıkardıkları olaylarla belki de ödül kasmışken Cracker de belki de adada anasının dizinin dibindeydi. Ki bu adamın 800 kusurluk ödül kağıdında Bisküvi Askerinin resmi var. Bir sıralama belirtilmemiş.
 
Tabii aynı olmaz fakat öyle az buz da olmaz 5 yıl ne demek. :(
Normal şartlarda o kadar olmaması lazım ama one piece de olur :oleyo2:

G4'e yamulan dofu adamdan sayıyorlar yine. Tabi tüm sağ kollardan daha güçlü olması beklenen, hatta yonkou ile kapışabilecek dof'un 3. adam etmediği ortaya çıkınca böyle oldu :oleyo2:

Ana kuzusu katakuri, tanımadığı bir adama baba diyen marco falan babasını öldüren dof ile nasıl bir olsun ki zaten :oleyo2:
 
Luffy yendi diye Cracker en güçlü olmalı. Ama bi dakka ya Luffy onu tek başına yenemedi ki. Başka yerden mi gelsem? Kata süt kuzusu diyeyim en iyisi. Bak burdan iyi yürürüm. Beyler Kata anasının süt kuzusu ona göre boşa savunmayın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık