Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kaçacağım buradan dedi bence orada. Seninle tam güç mücadele etmeyeceğim demedi ki tam güç kullanmadan nasıl mücadele edip kaçacak ?

@amaneden Süreden dolayı kullanamaması ayrı o sözden tam gücümü kullanmaması ayrı. Tam güç kullansa ve süre olaa indirebilcek mi ?
Ben bir anda Luffy'nin çok büyük power uplar alacağını düşünmüyorum. Kaido'yu da bundan 20 yıl sonra yeneceğini de beklemiyorum. Bugün Luffy'nin Kaido ile olan savaşında bilmediğimiz yeni şeylerini görüp üstüne daha da fazlasını koyup sınırlarını aşıp yeneceğini düşünüyorum. Böyle bir beklentim olduğu şu an her şeyini ortaya koymuyor diye bakıyorum olaya. Eğer ki Big Mom'ı cidden yenmek istese ona göre sonuna kadar savaşırdı. Evet Luffy'nin o sözü benim için bu anlama geliyor.
 
Luffy sonuna kadar dövüşemeden kaybetmiş/yakalanmıştır. Her şeyini ortaya koyma fırsatı olmamıştır. Öyle olsa Luffy kanlar içinde yığılana kadar savaşırdı. Ölümüne bir dövüşte bu kadar kısa sürede kimse Luffy'i indiremez. Etkisiz hale getirmiş Linlin belli ki. Bu da büyük güç farkı olduğunu gösterir tabi. Ama algılandığı gibi Linlin'in iki atacağı bir durum görmeyeceğiz yarın.
Etkisiz hale getirmişse iki atmış(Çok çabuk yenmiş) sayılmıyor mu ? Dövüş ölümüne oluyor gibi lanse edilmiş sonuçta Mom buradan canlı çıkarmam seni demiş.

İki ihtimal var bence biri Bigmom vura vura yendi, ikincisi meyve gücü devreye girdi Mom'un evlatlarından biri yada Mom,meyvesine ait bir yetenekle aniden etkisiz hale getirdi.

Birincisi olduysa Luffy için iyi olmaz çünkü çok güçsüz görülür ikinicisi olursa en azından bir bahane olur :gamyon:
 
@amaneden Hıı zaten seni hatırlıyordum la. Diğerleri senden görüp mü söyledi yoksa.:p

Ödül senaryoyu tutturmanın doyumsuz hazzı ve huzuru işte. Keyfini sür. İsstersen kasım kasım kasıl.

@Alpamis Alpacan yanlış alıntılamışım kusura bakma :p
 

BlackisBack

E.oda cp 0 örgütünü öylesine katmamıştır bunun arkasından birşey çıkacaktır. Kim demiş luffy ve BM vs atacak diye inecekse ittifak halinde iner bak garibim judge bile mızrağını batırmaya çalışmış. öhöhöhöhöh873öhöhö
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık