Bomba patladığı için kullanmaya fırsatı olmayacak, bunlar saniyelik şeyler zaten. Olsa da gösteremez.O sözü kullanmasıyla tam gücünü kullanmaması arasında ki bağı nasıl kurdun ?
Bomba patladığı için kullanmaya fırsatı olmayacak, bunlar saniyelik şeyler zaten. Olsa da gösteremez.O sözü kullanmasıyla tam gücünü kullanmaması arasında ki bağı nasıl kurdun ?
Ahahah Mom'ın surat cuk oturmuş
Anlamadım?Hıı zaten seni hatırlıyordum la. Diğerleri senden görüp mü söyledi yoksa.
Ödül senaryoyu tutturmanın doyumsuz hazzı ve huzuru işte. Keyfini sür. İsstersen kasım kasım kasıl.
Ben kaçacağım buradan dedi bence orada. Seninle tam güç mücadele etmeyeceğim demedi ki tam güç kullanmadan nasıl mücadele edip kaçacak ?Kaido 20 yıl sonra yenmesini beklemediğim için Kaido'yu yeneceğim diyorsa Big Mom'ı da düşenebilir. O anlamda saklı tutuluyor gibi.
Ben bunu diyenler yok demiyorum ama öyle bir konuşuyorsun ki herkes öyle konuşuyormuş gibi. Zaten forumu her gün okuyorum bazı zamanlar hariç ve her iki görüşe de sahip çok insan var.@Tombe
G4ün gösterildiği bölümlerin yorumlarına bakarsan ucundan görebilirsin.Genel tartışmalarda da baya dönmüştü muhabbeti.
Biz derken kendimi ve benim gibi düşünenlerden bahsettim zaten.Ben bunu diyenler yok demiyorum ama öyle bir konuşuyorsun ki herkes öyle konuşuyormuş gibi. Zaten forumu her gün okuyorum bazı zamanlar hariç ve her iki görüşe de sahip çok insan var.
İkisinin ayrı şeyler olduğunun farkındayım. Benim orada dediğim Luffy bu durumdayken gücünün bir kısmını kullanarak kaçabileceğini düşünüyorsa zaten büyük sıkıntı var ki öyle bir lüksü yok. Anlatmak istediğim bu. Ayrıca dediğin gibi hep beraber göreceğiz.Bakalım ilerde anlaşılır. Big Mom'dan kurtulmak için tüm gücünü kullanmasına gerek yok. Yenmek ayrı kurtulmak ayrı şeyler dostum.
Şu an için indiremeyeceği aşikardır herhalde.@amaneden Süreden dolayı kullanamaması ayrı o sözden tam gücümü kullanmaması ayrı. Tam güç kullansa ve süre olaa indirebilcek mi ?