Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom'ın bizimkilerin kaçmalarının ardından bizimkileri takip ederek Kaido'nun mekanına varması çok basit ve herkesin aklına gelebilecek bir teori; fakat insan olmasını çok istiyor. :(
 
Aynen. Kadının bu forumda güçlü sayılması için ne yapması gerekiyor merak ediyorum açıkçası. Doğuştan güçlü olarak gördüğümüz belki de tek karakter.
Sadece laz burnunu azıcık ucundan kırpsaydı Oda, gene yedirmezlerdi bu karakteri. Ama iste Mihawk Yonkou indirebiliyor, Akainu süründürüyor. Düşünce çapı bu kadar. Neyse bakalım ileriki bölümler neler gösterecek.
 
Luffy once Kaido demis. Sonra seni indirecegim dediyse her seyini ortaya koymamıstır. Sanmiyorum oyle bir Luffy'nin kolayca yenilecegini. Buyuk ihtimal Momonosuke' ye verdigi sözü tutmak icin once Kaido diyordur.
Olmeyi goze aliyor yani sozunu tutmak icin? Gerizekali da bu kadar da degildir bence ya da bu kadar da mi Luffy olunca dusundurttu :D

Fanligi bir kenara birakarak bakmanizi istiyorum. Tamam Luffy guclu, D., 2 yil Rayleigh'ten egitim aldi. Ama karsisinda Yonkou var. 60 kusur yil meyveye, daha kucukken efsanevi bir sertlige sahip olan, Korsanlar Kralinin dovusmek yerine Kitabeyi calip gitmeyi tercih ettigi -Shanks Roger'in kacmamasindan yakinmisti ama sebebini bize Garp soyledi: dovustukleri arkadaslarinin pesinden gelebilecegi icin kacmak yerine her seferinde hayatini riske atiyordu ama BM'ye karsi gizlice calip gitmeyi mantikli bulmus-. Bakiyoruz Luffy Cracker'i onca yardimla yeniyor. Doflamingo Kaido denince altina isiyordu. Kim dedi ki Doflamingo'nun Yonkou seviyesine yakin oldugunu? Kaldi ki Dof'u bile yardimla yendi Luffy. BM Dof'u yendigini duyunca garanti olsun diye Cracker'i gonderiyor bu ne demek; Dof bir Yonkou komutani seviyesinde bile degil. Oda sacmalamiyor aksine nihayet mantikli seyler yapmaya basladi. Sonunda bir karakter tam anlamiyla bize gosterdigi gibi cikiyor, sisirme yok belki aksine az bile soylenmis. Luffy yeni bir egitim alsa bile tek basina Yonkou alamaz. Zaten kendinin baslardaydi galiba bir sozu var: "Elbette arkadaslarimin yardimina ihtiyacim olacak" tarzi -Tam hatirlayamadim eve gecince manga SS'lerimden bakip editleyecegim-. Seriyi zevkli yapan da bu -Naruto'yu sacma PU'lardan sonra birakmistim. Sirf onca yil takip ettigim icin bittigini duyunca kaldigim yerden okumustum-.Luffy belki de KK olamayacak ben emin degilim. Oda sasirtabilir.

Bu arada Ichiji'nin Kata'ya bir sekilde engel oldugu soylenmis merak ettim o sahneyi. Ichiji bekledigim gibi guclu gorunuyor simdilik.
 
Niye şaşırıyorsunuz cidden, inmeyecek tek Yonko belki bu kadındır, kadın Roger döneninden kalma ve sağlıklı muhtemelen en güçlü olduğu dönemde, one piece için genç bir yaş üstelik meyvesi ruh üzerine kurulu. Teması Doğa ana gibi işlemmiş bir karakterin gözden çıkacağını düşünmüyorum.
 
Hasar veremedikten sonra kırk kişi de fayda etmez. Çoğu tek yiyeceği için temizlemesi de uzun sürmez :D

Mom yendi denmemiş. Dur bakalım. Mom'ın güçlü çıkması çok mesele olmaz ama g4 ezilecek güç değil. Daha g4 ile başa baş kapışan güç göstermemişken direkt olarak onu ezen gücü göstermez. Ki öyle bir eziş ki adam g4'te hala esnek, yani bu hasarın azalmış hali oluyor. Bu kadarı fazla oluyor. Luffy bu güç ve esneklik avantajına rağmen böyle olursa Kid imiş, Drake imiş falan adları anılmaz.

Bana garip bir yetenek işleri bozdu gibi geliyor. Dikkat et, Mom, Judge'yi yamulttu diyor ama Sanji ve Luffy'i yamulttu demiyor. Bege bir döndü, işleri bitmiş şekilde gördü diyor.

Gaza gelenler Issho misali kumar oynadı.
KK olacam dedikten sonra yumruk tokuşturup, iki dakikada paket olmak, her arc illa paket olmak, saçma sapan şeyler bunlar. Her seferinde hiç olmadık yerden şansın gelmesi. Çocuğun değerini düşürüyor böyle şeyler.
inmeyeceği belliydi.. mom'un 5 yaşında kokasız hali canavar bugün nasıl bir canavar olduğunu var sen hayal et. o kadar kolay inecek olsa bb yada kaido gelir indirirdi zaten.
Haklısın Hakan sama ama biz teke tek alır demedik. Gene şans olacaktı ama bu sefer alması için işleyecekti kaçmaları için değil ki bu kadar kaçma şansı yerine Mom'un avantajsız durumlarında hasarlar alması daha mantıklı olurdu.

Neyse yarın bakıp görelim ama Luffy bu arc kendine ait olan paket olma rekorunu egale ediyor :artiz:
 
Wano da Kaido'nun olmama ihtimali yüksek bence, Shogun ve Kaido'nun adamlarıyla sürtüşme yaşanabilir. Şu işlenen durumda Wano'ya gidip Kaido ile kapışırlarsa anca dayak yerler.
Bu da ihtimal dahilinde ama bu sefer de shogun savaşırken Kaido'nun adasında yatması mantıksız olmaz mı ? Adamla ortaklık yapıyorsun herifin mekanını basıyorlar ama sen yat ? :hoo::bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık