Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O senin düşüncen neden olmasın h.haki sahibi bu adam haki potansiyelini nereden biliyorsun.
İnjection shot ve Trebol'u kestiği saldırılar haki temelliydi.Dof'un elinin kesilmesi de o yüzden olabilir.Tüm hakisiyle yüklenirse kısmen kesiyor olabilir.Fakat hakisi meyvesini Dof üzerinde kullanacak kadar yüksek değil.Bunun için birbirine yakınlık değil arada epey fark olması lazım.Fark olması gerek ki Vergo gibi net biçimde bölsün.

Dof'u bölerdi muhabbetine ise sadece gülüyorum. :) Tebrikler şu an Law gibi plan program adamını süzme salak ilan ettin. :gamyon:Kılıcı savurup dağı böldüğü gibi Dof'u bölmeyi akıl edememiş.

Meteora haki eklenme meselesi değil.Arkadaşlar kafeste haki yok diyor.Eğer kafeste haki yoksa o hızla gelen meteorun basıncıyla kafesin tepesindeki tellerin içe göçmesi gerekirdi biraz.Kafes orijinal şeklini kaybederdi anlıyor musun ? Olay ipleri yada kafesi kırması değil.Belirgin şekilde hasar vermesi gerekirken olan sadece meteora oluyor dilimlenip düşüyor.Kafeste en ufak bir değişiklik yok.Bunu Fuji de beklemiyordu aklındaki senaryo farklıydı muhtemelen.Yoksa tam olarak ne olacağını bilerek niye atsın.Gerçi yine salaklığından attı ama kahin de değildi sonuçta.Kafesi kırıp bütün halinde düşmesini umuyordu belki de.











Bunu daha önce tartışmıştık.Arenada kimse olmasa mevcut senaryoya göre bile Law ile Luffy yanyana yerde yatıyordu.Doffy ise ayaktaydı.Kimse olmasa tek yapması gereken olaya nokta koymak olacaktı.
Nasıl mantıklar bunlar yahu? Sertliği fazla geliyor meteora kesiliyor. Kesilen şey niye bükülsün?

Bölemiyor çünkü ipler daha sert bedeninden. Neyini anlayamadın bunun?

Apaçık örneği reddediyorsun. Sonra birileri çıkıp Dof fanlarına sallayınca bozuluyorsun. Mangaya mı inanayım senin varsayımlarına mı?

Elinin kesildiği mangada var.
İplerin kesilmediği mangada var.
Jeet'in kuklayı delebildiği mangada var.

Kafeste haki olduğu varsayım.
Kuklaların (ne hikmetse) bazılarında haki varken bazılarında olmadığı varsayım.

Kusura bakma da sana anca fandaşların inanır.
 
Soru;

Luffy'nin 2Y' lik arada G4 ü öğrenmesi ne kadar zamanını almıştır?

G4 Luffy=Doff dersek(handikaplı olarak yendiği için öyle diyorum) Luffy, 2Y'lik eğitimin ne kadar zamanında Doff seviyesine gelmiştir?

Luffy 2Y lik eğitimde G4 öğrendikten sonra ne yapmıştır?

!!! Luffy G4 öğrendiğinde rayling hala adadaydı.
 
Nasıl mantıklar bunlar yahu? Sertliği fazla geliyor meteora kesiliyor. Kesilen şey niye bükülsün?

Bölemiyor çünkü ipler daha sert bedeninden. Neyini anlayamadın bunun?

Apaçık örneği reddediyorsun. Sonra birileri çıkıp Dof fanlarına sallayınca bozuluyorsun. Mangaya mı inanayım senin varsayımlarına mı?

Elinin kesildiği mangada var.
İplerin kesilmediği mangada var.
Jeet'in kuklayı delebildiği mangada var.

Kafeste haki olduğu varsayım.
Kuklaların (ne hikmetse) bazılarında haki varken bazılarında olmadığı varsayım.

Kusura bakma da sana anca fandaşların inanır.
Meteor diyoruz meteor yukarıdan aşağı taş atmıyorlar.O kadar büyük bir hız ve basınçla düşüyor ki etkilemesi lazım.Hız ve basınç etkisi.O etki yüzünden Law meteor keserken akla karayı seçiyordu.Hız ağırlıktır denmiyormuydu seride.Kesilse bile kafesi etkilemesi lazım.Fuji bu basınçla evleri yamultuyordu Sabo ile dövüşürken.Siz diyorsunuz kafeste hiçbirşey yok incecik tellerden oluşuyor.Nasıl oluyor da etkilenmiyor ?
Adam akıllı bir açıklama getiremiyorsan mantığa laf atma boşuna.

Kuklada haki yok diyoruz zaten ondan dağılıyor.

Koka tamamen sertleştiren bir teknik.Yani koka yaptığında ekstradan bu adamların haki kullanmadığına dair bir ibare yok.O sertlik aşılmış olabilir ama haki aşılmamıştır.Hakisini aşabiliyorsa Law gerizekalı değil ki bölmesin bu adamı.Haki kullanıcıları hem koka yapıp elini kolunu sertleştirirken hem de görünmez haki kalkanı kullanabilir böyle bir ihtimal de var.Aksi bir şey açıklanmadı.Koka sadece sertleştirme tekniği dendi.Adam sadece kolunu sertleştirdi orada haki kullanmadı belki de.Geri kalan vücudunda görünmez zırh kullandı.Hakisini koka gibi aşabiliyorsa Law ne diye uğraşsın boşa.Böler geçer Vergo gibi odaklanarak.

Elinin kesildiği mangada var diyorsun.Peki sen ne yapıyorsun açıklama olarak.Yine bir varsayımda bulunuyorsun.Hakisini aştığını kesin olarak söylemen için Law vs Vergo gibi bir sahne olması lazım.Öncesinde aşamazsın diyor çünkü.
 
Çabuk mu geçti ki? Cracker ile dövüştü sonra yakalandı vs vs. Hiç zaman faktörünü anlamadım.
Cracker dövüşünde ya da yakalandığında hayati bir tehklike yaşamadı. Ayrıca bu adamlar vivre kartı eline alıp 7/24 bakmadıkları için fark etmemiştir bile :) Ayrıca gelene kadar olaylar da biter, anca sonrasında Wano yolunda falan yakalarlar Luffy'yi. O da sonradan vivre karttan hayati tehlikesinin geçtiğini fark edip geri dönmedilerse :D Yani vivre kart dolayısıyla birilerinin gelmesi çok düşük bi olasılık ve aşırı saçma gelirdi bana.
 
Luffy burada Kong Gun'ın hiç bir işe yaramadığını söylüyor. Muhtemelen karşılaştığı hayvanın dayanıklılığı Mingo'nunkinden iyiydi. Her neyse, Luffy karşılaştığı hayvanın ne kadar güçlü ve dayanıklı olduğundan bahsederken, Rayleigh g4'ün vücuduna çok fazla baskı uyguladığını söylüyor ve farklı bir tekniğe ihtiyacın var diyor.

Biz g4 kadar vücuduna baskı uygulamayacak olan o yeni tekniği henüz görmedik ama Luffy anladığımız kadarıyla, yukarıda bahsettiği, kong gun ile hiç bir şey yapamadığı yaratığı indirmek için King Kong Gun'ı kullanmış. Çünkü bu fb, King Kong Gun'ı kullanmadan hemen önce gösteriliyor.

Luffy, Cracker için de g4 dışında bir teknik kullanmadı, aceba yeni bir teknik görürmüyüz bu arc? Bana göre arcın devam etmesi halinde büyük ihtimal yeni bir teknik görürüz.

Bir de Rayleigh, Luffy'i 1,5 yıl eğitiyor, sonrasında Luffy kendi kendine idman yapıyor. Rayleigh'in g4'ü bildiği ortada, Luffy illaki Rayleigh'in de bilmediği teknikler geliştirmiştir. Bence bu çocukta daha çok teknik var, muhtemelen bu arc görürüz :)
 
Haklısın kendi söylemişti.
Luffy, dofflamingo ya karşı KKG kullanacağında 2Y lik aradan fb olmuştu. Luffy Ragling'ten akıl alıyordu. Burada benim dikkatimi çeken Ragling in adada olması.
Sabody de Ragling in kendisi 2Y nin bitmesine 6 ay kala gemi kaplamak için adadan ayrıldığı söylemişti.

Bana göre luffy MAX 1,5 yılda dofflamingo seviyesine geldi(Ragling in adada olmasından dolayı Max dedim, 1 yılda olabilir bu).

Peki kalan MİM 6 ayda luffy amiral veya yonko seviyesine ulaşmış mıdır?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık