Rayleigh g4'ü bildiğine göre sonraki 6 aya gerek yok, Luffy şu an KKG ile amirallerden kan alır, yener yenemez orası tartışılır ama ciddi hasar verir. G4, kkg'yide göz önünde bulundurursak, bir amiral ile rahatlıkla dövüşmesini sağlar. G4'ün tek sıkıntısı sınırlı bir güç olması. G4 kullandığı süre zarfında rakibini indiremezse, o rakip Luffy'nin canına okur! Bu yüzden g4, hayli güçlü bir teknik olsa da bir amiral karşısında güvenilir değil.Haklısın kendi söylemişti.
Luffy, dofflamingo ya karşı KKG kullanacağında 2Y lik aradan fb olmuştu. Luffy Ragling'ten akıl alıyordu. Burada benim dikkatimi çeken Ragling in adada olması.
Sabody de Ragling in kendisi 2Y nin bitmesine 6 ay kala gemi kaplamak için adadan ayrıldığı söylemişti.
Bana göre luffy MAX 1,5 yılda dofflamingo seviyesine geldi(Ragling in adada olmasından dolayı Max dedim, 1 yılda olabilir bu).
Peki kalan MİM 6 ayda luffy amiral veya yonko seviyesine ulaşmış mıdır?
Benim merak ettiğim şey şu, g4 kadar güçlü ama onun kadar vücuduna yük bindirmeyen bir tekniği var mı? Ben olduğunu düşünüyorum, muhtemelen Rayleigh'in de bilmediği bir tekniktir.. Diyelim ki şu an g4'ü 1 saat kullanıyor, g4 kadar güçlü, belki de daha güçlü başka bir tekniği 10 saat kullanabilirse, harika bir şey olur Bu haliyle de hayli güçlü ama sadece patlayıcı bir güç var, direnç yeterli değil. G4 ile rakibinden çok kendine zarar verebilir Luffy, bu yüzden hayli tehlikeli bir teknik.
Rayleigh'in bahsettiği, vücuduna fazla yük bindirmeyen o tekniği geliştirmiş olması kuvvetle muhtemel Belki bu arc görürüz..
O altı aylık yalnız eğitim, bana göre bir amiral ile rahatlıkla dövüşmesini sağlar, amirale üstünlük kurup kuramayacağıyla ilgili net konuşmak istemiyorum. İmparator için ise yeterli olacağını sanmıyorum.