Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir şey var. Zürafa bir kurdun on katı falandır. Ama mangada eşit boyda gösterildiler. Aynı boyda olunca kurdun daha güçlü çıkması gayet normal.
Alakasız dostum. Luffy de Wb'nin yarısına geliyor zaman zaman. Ne yapıcaz ? Mangakanın boyutsal anlamda yaptığı çizim hatalarına dayanarak güç çıkarımı yapılmaz. Bunun dışında kalan tüm verilerde mangaka zoanların özelliklerini gerçek hayatla örtüşecek şekilde yansıtmış ya da yansıtmaya çalışmıştır. Ve buna göre zürafa zoanı fiziksel güç olarak leopardan da kurttan da iyidir.

Özellikle Jyabura çok kıt ve kısıtlı bir zoan kullanıcısı idi. Kaku, Jyabura'nın yıllarca kullandığı meyveden çok daha geniş ölceklerde kullanıyordu meyvesini. Hatta mangaka Jyabura'nın kapasitesiz biri olduğunu dolaylı olarak kendi ağzından söyletti bile. O meyve 3'lüsü içinde her şey çok net aslında :)
 
Zoro ile Sanji karşılaşırsa denk bir dövüş olur aşırı zorlanarak Zoro kazanabilir.

Ama Zoro > Sanji yazmak yanlıştır nedeni Akainu > Aokiji yazmak ile aynı. Bu ''>'' işareti kullandığın zaman açık ara hatta farklı seviyede iki karakteri anlatıyormuş gibi oluyor. Sanji'nin bariz üstün olduğu konular var mesela, hız ve gözlem türü Haki, yeri geldiğinde Sanji > Zoro oluyor o sebeple.
Zoro > Sanji yazdığımda bunu dövüş ve güç anlamında yazıyorum ki bunu anlamayan yoktur.Unsurlardan bahsetsem Sanji'nin x i >Zoro'nun x i \ Zoro'nun y si > Sanji'nin y si yazarım.
 
Kaku ve Jyabura olayında mangaka her zamanki gibi hikayesine uygun bir şekilde dövüş çizdi. Yani Kaku'yu Zoro'nun dişine göre Jyabura'yı Sanji'nin dişine göre ayarladı. Kaku dövüş başladıktan sonra kılıç getirdi, neden? Çünkü Zoro ile dövüşüyordu. Mangaka hikayesine göre çiziyor vs'leri. Mesela Kaku ve Jyabura'nın dorikisi neden 2200? Çünkü Zoro ve Sanji'nin dövüşten sonra yapmaları gereken başka şeyler vardı. O nedenle son güçlerine kadar harcamayacakları seviyede düşman çizdi mangaka. Mesela 3000 ya da daha yüksek dorukilik adamlarla dövüşebilirlerdi. Ama Luffy gibi yerden kalkamaz hale gelirlerdi. Kaku ve Jyabura güç olarak yakın karakterlerdi. Dövüş tarzları da Zoro ve Sanji'ye göre çizilmişti. Bana kalırsa Kaku daha güçlü bir imaj çizdi. Ama çok önemli olsaydı mangaka dorukisini Jyabura'ya yakın vermezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık