Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 870: Elveda

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette sadece meyvesi değil. Kendi dayanıklılığı da var.

Valla amiral altı-üstü muhabbetine hiç girmeyelim İso. :D Son bölümlerle birlikte düşüncem daha da netleşti. Bu kadın amiralleri çırpar. Katılmadığını biliyorum o yüzden hiç tartışmayalım. :/

Daha sonra Mom-Bege meselesi var. Wb orada tüm gücüyle vurdu. Oğlunu kaybetmenin verdiği acıyla yapabileceğinin en iyisini yaptı. Üstelik öncesinde de sağlamından geçirmişti Akainu'ya. Şimdi sen bana Bigmom'ın gücünün ne kadarını kullandığını söyleyebilir misin? Ben söyleyemem. Dahası ortada bildiğin kurgu var işte yav. O kalenin dağılmaması lazımdı, dağılmadı. Bizimkilerin kurtulmak için bir mucizeye ihtiyacı vardı, haftaya kutu patlayacak. Adamın kafasındaki senaryoya göre gidiyor işte.
BM amirallere karşı avantajlı zaten ya. Magmayı ruh yapsa tamam Akainu'nun meyve gitti. Logia olanlara karşı avantajı büyük.
 
Rica ederim :)

Kesinlikle, kaçmayıp Linlin'ine saldırmaları güzel oldu. Koca Ana düşecekse, bu işin içerisinde bizimkiler de olur diyorum, çünkü Linlin'i bu kadar zayıflatan Luffy ve diğerleri oldu. Ortalığı karıştırıp, kaosa sebep olan Luffy, Cracker gibi muazzam bir gücü devre dışı bırakan Luffy. Ee bi zahmet düşerken de orada olsun Luffy, değil mi?! :)
Olsun hatta yeni ödülünü 1 milyar yapsınlar :) Kuş bütün olayları dikkatle takip etti, dünyada namı yürüyecek her türlü Luffy'nin.
 
Sizce Luffy yonkou olursa amacından sapar mi? Yanı bölge koruyayım derken raftel amacını uzatabilir...
 
@SZA Birileri ölürmü bir şey diyemem ama bir zaman atlamasına ya da serii içerisinde, o ada senin, bu savaş benim savaşırken, şöyle bi üç beş sene belki de daha fazla zaman geçer diyorum. Aksi halde pek çok şey oratada kalıyor..
 
Zoro ile Mihawk arasında Usta-Çırak ilişkisi oluştu. Bunda problem ne?

Luffy de Korsanlar Kralı olacağım diyor ve eski KK'nin yardımcı kaptanından eğitim alıyor?
Hedeflediği adama diz çökmesi yeterli diye düşünüyorum.Aynı şeyi Luffyde hiç bir zaman göremezsin.Kid gitti Kaidoya yem oldu Law desen Doffye kurban gitti.Bu iki isim Luffyden sonra jenerasyonun en önemli adamlari idi ki harcarken hiç acımadı karakterlere.
 
Zori kim ? Seni geçeceğim,yeneceğim ve keseceğim dediği adama Luffynin hayali için diz çöken adam mı ? Zoronun hayali çoktan çöpe atıldı.Sanji Luffy için gidip okamalar ile aynı adada kaldı iki yil.Bu seride bir tek Luffy var gerisi pek umrumda deģil mangakanin.

Zoro kim? Luffynin tayfasında güç ve gelişim olarak en en çok güvendiği isim bence. Zoronun hayali çöpe atıldı demişsin ya ben sana daha birşey demem zaten.
 
Olsun hatta yeni ödülünü 1 milyar yapsınlar :) Kuş bütün olayları dikkatle takip etti, dünyada namı yürüyecek her türlü Luffy'nin.
O kesin, her türlü namı duyulacak ama işleri buraya kadar getirdikten sonra yarıda bırakmakta olmaz. Bu arada, Linlin'i tek başına döver demiyorum, g5 açsa dahi bunu birilerinin yardımıyla yapar muhtemelen. Yani yonkou ile dövüşecek birileri geldi, hadi biz kaçalım... gibisinden bir senaryo beni pek tatmin etmez :)
 
@Raiden

Bekleyip görelim.

@Monkey D. Luffy

O kadar hızlı olmuyor ki ruh verme işi. Kizaru lazer sıkıyor hayvan gibi nasıl ruh versin? Akainu'nun birden gelen magma yumruğuna nasıl ruh versin? Kuzan zaten birden donduruyordu.

Karşıda bu adamlardan birisi olsa idi herkese daha korkunç görünürlerdi. Çünkü meyveleri toplu savaş için de ideal. Kizaru lazer manyağı yapardı, çoğu perte çıkardı. Issho meteor manyağı yapardı. Akainu Ryusei Kazan vs.
 
Bu arada E. Oda'nın hikâyeye eskisi kadar hakim olmadığını düşünüyorum.

Timeskip ile seriye büyük zarar verdi. Gerekli bir timeskip idi ancak o 2 yıllık süreci 40-50 bölümlük bile olsa bir arc olarak işlemeliydi.

Çünkü timeskip'ten sonra tayfaya dair hep bir soru işareti oluştu akıllarda ve bu akıcılığı bozdu.

Ondan önce tayfanın gelişimini adım adım kendi gözlerimizle tanık oluyorken, şimdi birden bire herkes çok afedersiniz ama g.tünden yeni element uydurarak yeni teknikler ortaya çıkartıyor.

Tayfanın gücü benim açımdan inandırıcılığını kaybetti.
Kendi adına konuş lütfen. Dediğin 3-5 bölümde değil 40-50 bölüm. Tayfanın tüm tekniklerini bilsem ne zevki kalacak? Ne olacak, ne kullanacaklar, nasıl bir şey çıkacak diye heyecanla teori yapan adamlar var herhangi bir One Pece forumuna gitsen durum böyle. Adam teknik gösterdiği zaman gayette flashback yapıyor eğitim günlerine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık