Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 870 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkou ile Kutsal Ejderleri aynı güç dengesine ve aynı tehlike potansiyeline koymak saçma biraz. Kaldı ki aralarındaki güç ve tehlike farkına rağmen Luffy dışarı çıkmak istiyor kale yıkılıncada korkan Reijuya siper oluyor.
Oraları okudum şimdi. Luffy Amiral geleceğini bile bile vuruyordu ama. Yine de Luffy biraz lay lay lom takılıyor kaç bölümdür. BM istese iki dakikada tüm dostlarınını kül eder.
 
Bence Luffy zaten Nami'yi dinlemeyecek Sanji de dinlemez. Reiju'yu orada bırakırsalar Bon Clay gibi de olmaz. Reiju ve kurtardığı bir hayat var. Haftaya şov var bence. Onlar savaşırken destek mi gelir, baskın mı olur ama Luffy dalacaktır. Sende bilirsin ki ama Nami'ye kes sesini deyip yumruğunu vurmasını bekledik hepimiz. Sen beklemedim deme şimdi?
Bölümü bekliyorum. Olayların gidişatı nasıl. Bege'nin durumu çok mu vahim. Hepsini bir arada değerlendireceğim.:D Yok o kadar Sanji'de yapmadı burda hiç yapmazdı.
 
Zaten ya bomba patlayacak fırsat bu fırsat diyip kaçacaklar(Çok basit olur ve hoşuma gitmez) veya birileri desteğe gelecek. Luffy'nin vivre kartı görüp gelenler olabilir.
 
Sanji ve Luffy BM'nin saldırılarından aksayan Reiju'ya nasıl destek oldular merak ettim. Ichiji sayisiz mermiyi engelleyerek ise yaramis. Oda Luffy'i rezil etmemek icin boyle bir yol dusunmus. Luffy'nin kacmayacagim lafi yanlis anlasilmis bence. Roger'in kacmama sebebi dusmanlarinin arkadaslarinin pesinden gelme ihtimalleriydi. Nitekim BM ile dovusmek yerine o da calmayi tercih etmis. Dressrosa'da Fuji'nin gucunu az cok anlayan Luffy kacmadi, biliyordu ki Fuji bunlari engeller meyve gucuyle, arkadaslarinin hayati riske girerdi. Ayrica etle kandirilan bir karakter Luffy. Yine Dressrosa'ya bakarsak Dof'u indirme hedefine kilitlenen Luffy yoneticilerden falan kaciyordu dovusmek yerine. Burada da hedef belli, Kaido. Nami'nin onu ikna edebilmesi bu yuzden. Arkadaslarinin hayati tehlikeye duserse dovusur BM ile sonra da boyunun olcusunu alir -şu ana kadar hep bir plan sunuldu alternatif olarak-.
Caesar olayı işe yarayacak mı bakalım, orada Katakuri var. Smoothie ne yapıyor acaba :D
 
Sanji ile luffy haftaya normal de oldukları hale döner(bence pek mühim değil zaten de ) daha büyük bir ciddiyetle tabi ki. Dışarı çıkıyolar zaten , bm nin inmeyeceği bir senaryo da plan işe yarayabilir eğer germa kendini feda ederse.
 
Luffy, Sanji ile kaleden çıkmış daha ne tartışılıyor ki!?
Eninde sonunda son kararı kendisi veriyor.

Nami'nin planıda tırt, zaten CC'de biliyor düşürüleceğini. 3-5 jelibona bakar. İchiji hepsine yetişemez.
 
Son düzenleme:
Önceki sayfalarda "Luffy çok rahat, ciddileşsin artık." denilmiş sürekli. Şu spoiler metninin neresinden Luffy'nin laylaylom modda olduğunu çıkardınız acaba?
 
Luffy kaçacağına inanmıyorum inanmakta istemiyorum. Neden inanmadığıma gelirsek bir çok konu var öncelikle luffy big moma kafa tuttu balık adam adasını senin elinden alacağım diye onunla savaşmaz ise bunu nasıl gerçekleştirecek kafası estiği gibi tamam hadi kaçalım yeni dünyada devam diyebilecek karakter olarak göstermedi hiç bir zaman luffyi tamam aptal maptal ama kimseyi yüz üsttü bırakmadı. 2 konu Sanjinin baba gibi sevdiği zeffin canı tehlikede sanjiyi bu sayede bigmom tutabiliyor elinde onun güvenliğini nasıl çözecekler diyelim kaçtılar ?
3 Konu her ne kadar sanji ailesini sevmesede onları orada bırakıp ölüme terk etmez buda luffy ye yansır. Savaş git gide büyüyecek bence ama luffy ne tür güç kullanacağını merak ediyorum. Biraz ciddi olmasını herkes istiyor bunun olabilmesi içinde jinbe ölün luffy power up açsın ve aklı başına gelsin :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık