Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sabo vs. Rob Lucci

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Havlayan köpek ısırmazmış derler. Sabo boş konuşmuyor, sadece işini yapıyor ve kimsenin de işini engellemesine izin vermiyor. Lafa değil icraata bakarım ben. :a:Ayrıca her zaman diyorum, yine diyeyim. Akainu'yu deviren kişi Sabo olacak.
Hiç, adam ne yapıcam dediyse yaptı. Sizi geçirmicem dedi geçirmedi. Luffye dokunamıcan dedi dokundurtmadı. Aradığı bilgiye ulaştı, istediği meyveyi aldı. Adam ne kadar amacı varsa gerçekleştirdi arcta ama hala bir eziklemeler falan :S Bir arcta 1 komutanı ezdi, 1 amiralle gayet çarpıştı, dofun komutanına da ''sen bana kılıç mı sallıyon la'' diyip kılıcı eline verdi.
Bende em yüksek ihtimali ona veriyorum. Ateş meyvesi böyle olur artis dicek akainuya :D
 
Sabo meyve yedikten sonra Meyvesiz Ishoo gücüne yaklaştı.

Ishoo tellerden meteor atamıyordu atsa bile logia avantajı var keza basınç uygulayınca Sabo logia olup kurtuluyordu.

Kurtulmasa Luffy gibi metrelerce savrulup giderdi muhtemelen.

Yani Ishoo bir nevi meyvesiz dövüştü ama yine de üstün geldi.Sabo`nun dövüşte oluşan çizikleri vardı.

Kizaru ile dövüşse zor tutardı hatta nasıl kaçacağını şaşırırdı. Sonuçta Kizaru meyvesinin gücünü tam anlamıyla kullanabilecek.
 
Son düzenleme:
Fuji zaten geçip gitmek için Luffy'i durdurmak için ölüyordu ama Sabo geçirmedi ( :sapkali: )( :hhh:)

Not: Hoşunuza giden ifadeyi seçin :artiz:
 

Cp0Lucci

Arkadaşlar şu potansiyele vurgu yapıp durdunuz sürekli. 2 yıl önce Kuma gibi bir adamın bile '' Yenileceğini kim beklerdi '' dediği adam sizin mantıkla bir Sai bile etmez mi yani şuan?

Neden Sai bile diyorum çünkü, Sai bile bir arc ta 50 kat powerup alıp tek vuruşuyla efsane dedenin kokalı sivri kafasını yamultup Lao G'yi koca asfaltta delik açarak indirmişse, Lucci gibi Sai'den çok daha değerli bir karakter neler neler yapar bir düşünün ? Çünkü E.Oda karakter gelişimleri konusunda epey sıvayan bir mangaka, Bellamy bile 2 yıl önceki Luffy'den güçlü olmuş, Bellamy'de potansiyel mi vardı ? Adam koka bile kullanıyor. O bile epey gelişim kaydediyorsa Lucci onun 100 katı daha gelişim kaydeder. Hepiniz 2 yıl öncesinde kalmışsınız, o zaman haki denen şeyden bihaber seri ilerliyorduki haki yeni yeni oturmaya başladı seride. Bütün bunlar ışığında millet Lucci'yi Sabo karşısında Ussop gibi sanıyor sanırım gerçekten yazık.

Lucci tükürdüklerini yalamaya devam etsin. Bu vs onu aşar. Grandline da suikastçilik falan oynasın.
Lucci nerede tükürdüğünü yaladıki ? Kapak hikayesindeki olay neydi onu bile anlamamışsınız '' Bir gün geri döneceğim Spandam '' bunu ne için diyor? Adam Spandam tarafından kovulmuş görevden. 2 yıl sonra Spandam adama '' Patron '' diyor, yani Lucci intikamını alıp hükümetin en yüksek mevkisine gelmiş zaten, ortada hükümete ve ya denizcilere karşı savaşacağına dair bir şey yoktu. Spandam'ı köpeği yaparak kendini kovan adamdan intikamını almış işte.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sabo meyvesiz Lucci ile denktir muhtemelen ikisi de Dofi'nin uyanış olmadan önceki hali ayarındadırlar. Sabo meyve yiyerek Jack ayarı olmuştur meyvesine uslaştığında Marco'nun bir tık altı yonkou sağ kolu seviyesine ulaşır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık