Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sabo vs. Rob Lucci

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Lucci ilerleyemiyor mu?:) Buna engel ne var?
Yahu ben Lucci ilerleyemiyor demedim zaten. Lucci'de muhakkak ilerlemiş ki cp0 başına gelmiş. Ama ikisinin gösterdiği gelişim aynı değildir, Sabo şu yıllarda meyvede dahil çok hızlı gelişen bir karakter. Luffy'nin geçirdiği değişimle de hesap edebiliriz bunu, ki Sabo'nun yıllardır yanında olan Dragon gibi bir adam vardı. Üstelik yaş farkı da var aralarında Lucci'yle. Velhasıl ben gelişimlerinin denk olmayacağını düşündüğümden 2y önce bir şekilde olsa da Luffy'nin yendiği bir adamı rakip olarak görmüyorum Sabo'ya.
 
lucci 28 yaşında 17 lik luffye yenildi bence pek bi potansiyel gösteremedi. Luffy' i 28 inde düşünemiyorum. sabo ile luffy arasindaki farkin bu kadar olacağını düşünmüyorum.Luffy saboyu bence 20 yaşında ancak geçer ama lucci ye fark attığı bariz bence potansiyeli ile 2 yıllık süreçte fazladan performans gösterse de luffye erişmesi imkansız.
Lucci ilerleyemiyor mu?:) Buna engel ne var? Ki gördük adam CP0 başkomutanı olmuş. Normal biri olarakta tanıtmadı bu adamı. Kuma bile Crocodile'ı yendiği bilinmiş Luffy'nin Lucci'yi yenmesini beklemiyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık