Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cp0Lucci

Çöp olduğunu gösterecek bir veri yokken , adamın sahneleri ile o zaman savunman tuhaf olan.
O zamanın mangasıyla şimdiki manga aynı mı? 2 yıl önce Doflamingo, Mihawk karşısına dikildiğinde çoğu kişi Croco bu adamlarla aynı seviyede diye düşünüyordu, gerçi hala düşünülüyor orası ayrıda..

Şuanki karakterleri ve gelişmişleri görünce Grand Line'da ilk yenilen boss un güçlü olduğunu söylemek abes olur. Manganın o dönemine göre güçlü görünüyordu evet bu yüzden öyle yorumluyorduk ama şuana göre bir hiç. Zira 44 yaşına bastığı haliyle Alabasta gibi çöp bir ülkeyi ele geçirmek için planlar yaptı, ama doğu maviden gelen acemi bir çaylak tarafından planları bozuldu. 2 yıllık ara öncesi Luffy'nin o yaptığı çok büyük bir olaymış gibi geliyor ''Alabasta ülkesini kurtarmak '' ama şuana bakıyoruz Doflamingo Yeni Dünyada Dressrosa ülkesini taa 10 yıl önce ele geçirmiş gücünü ortaya koymuş. Croco'nun Dof özentisi olduğu burada açıkça ortaya çıkmıyor mu zaten ? Dressrosa krallığından 100 kat daha güçsüz bir krallığı ele geçirme planını 44 yaşında yapan bir karakter ama sonuç bile başarısız. Şuan alabastayı ele geçirecek tonlarca karakter gördük New World'de, şimdiki Bellamy bile ele geçirirdi alabastayı, şuanki manga ortada.

2 yıl önceki hali ezikti bundan bahsediyorum, o zamanlarda herkes Croco çok güçlü diyordu zaten dediğim gibi, gerçi hala diyenler var ona üzülüyorum ben :good:
 
Luffy'nin Cracker'i yenememesinin sebebi güçsüz olması başka yere çekmek mantıksız. Daha g4 ile bile püskevit askerleri tekleyemiyorken yenmesini beklemek abes kaçardı zaten. Garp filan rahatlıkla tekler geçer onları.
G4 abartılmaktan öte birşeyi yok. KingKong saldırısı Hiken ayarında bir saldırı önceden yazdım.
Sen püskevit askerleri tekleyemezsen arkasından devamı geliyor demenin mantığı yok. Geleni tekleyip geçeceksin.
 
Sbsde luffyi yesem lastik adam olurmuyum diye bir soru soruldu mu hiç ? Öyle bir yorum okudum da besin zehirlenmesi olur demiş mangaka.Eğer doğruysa gerçeği söylemek istememiş o zamanlar belki de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık