Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868: KX Roketleri

Bölümü nasıl buldunuz?

  • Heyecandan yerimde duramadım

    Kullanılan: 134 63.2%
  • Eh işte

    Kullanılan: 66 31.1%
  • Olmaz olsun böyle bölüm

    Kullanılan: 12 5.7%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb bile diyordu çünkü Wb yorumlara mahal bırakmayacak derecede en güçlü idi, mangaka onaylıydı. Kaido ise kesin olarak en güçlü değil. İnsanlar tarafından en güçlü olarak biliniyormuş. Bu imparatorların denk seviyede oldukları bariz belli. Farklı olan tek birisi vardı, o da babalığın ta kendisi. Geri kalanlar arasında güç sıralaması yapamayız. Kaido yine kazanan taraf olsun ama o Kaido kazanana kadar Bigmom onun bir taraflarından kan alır. Luffy-Lucci dövüşünün bir benzeri olur.
Musti, yonko unvanını veren de halk, KK diyen de halk, en güçlü adam diyen de halk. Birileri güç ölçüm cihazı ile belirlemiyor ki bunu. Yani bence şu an için zirve Kaido oluyor. Bu yüzden bence öyle olmaz, çok zorlanır ama ucu ucuna olmaz.
 
Eğer Sanji bu arc Katakuriyi alırsa sonraki arc kendi Yonko devirir zaten Luffyye gerek kalmaz :/
Yonkolar bunun dışında birbirlerine yakın güçteler.Kaidou için mom bir basamak olamaz.Ha belki şimdi Momu 2 kişi beraber alırlar,Kaidouyu tek alır.O kadarını bilemiyorum.
 
@Kuzuri
Pek fark yok aslında. Yaşayan her şeyden daha güçlü olduğu söylendi Kaido için. Yaşayan her şeyin içinde insanlar da var doğal olarak.

@Phoenix
Babalığın tanıtımı farklıydı ama. Direkt kutucuk içerisinde yoruma mahal bırakmadan en güçlü adam olarak geçiyordu. İnsanlar şöyle böyle bilir falan yazmıyordu. Neyse konu Wb değil zaten konu dışına çıkmayalım. :/ Kaido ve Bigmom dövüş bitene kadar gayet de denk dövüşürler, bundan kendi adıma eminim diyebilirim. Kazanacaksa gene Kaido kazansın, önemli değil o. Yani şunu diyorum. Luffy tek başına Bigmom'ı yenebiliyorsa herhangi bir power-up'a gerek kalmadan Kaido'yu da yenebilir. O yüzden Kaido için Bigmom'a basamak demenin bir manası yok. Basamak dediğin Dof gibilerine denir. :D
 
Son düzenleme:

Kuzuri

Aynı ligin oyuncuları o kadar :(

Hayır. Yaratık falan denmiyordu tek tek sayıyordu işte ''yüzen, uçan'' vs sonra creatures diyordu yani canlı veya varlık anlamına gelir canavar değil.
Sende çelişki icindesin :) creatures yaratik demek zaten. Orda yaaratik dedigi dogru ama şoyle bişey var WB rogera denk birisiydi o yuzden WB öldükten sonra almiştir o ünvani
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık