Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yere çekiliyor mesajların. :D

Ben o konuya sadece mangakanın bizlere bıraktığı izlenim üzerinden gidiyorum. Bu imparatorların sunuluşları hep ayrı bir ihtişamlı, ayrı bir görkemli oldu. Daha bir ulaşılamaz duruyor bu adamlar. Sebebi sadece tayfaları değil. Kendileri de öyle. Hepsinin de inanılmaz özellikleri var. Ölmeyeni, çizik almayanı, birden fazla meyve yiyeni... Anormallikte üstlerine yok. Bu karakterleri görünce insanın önünü ilikleyesi geliyor. Bu psikolojiyi diğer karakterler veremedi bana.

Devam edersem; Wb en güçlüydü, o gitti Kaido en güçlü oldu. Teach ise Luffy'nin son rakibi olduğu için seri sonlarına doğru mangaka gerekirse bir meyve daha yedirtip onu da en az Kaido seviyesine, hatta Wb seviyesine bile çıkarabilir. 4 imparatordan 3'ü kafadan en güçlü çıktı bile. Yoruma bile açık değil, o kadar net bu istatistik. :D

Geriye Bigmom ve Shanks kalıyor. Ben öyle düşünmesem de forum Bigmom'ı zayıf halka olarak görüyor. Bence öyle değil, yakında göreceğiz işin aslını. Shanks'a gelirsek... Bu adamın inanılmaz güçlü olduğu ortada fakat sadece yorumda kalır söylediklerim. Tek başına gelip savaşı bitirmesi bile yeter. (Savaşsalar Shanks gömülürdü oraya ama o ayrı bir mesele) Gördüğümüz tek icraatı ise Wb ile yaptığı gövde gösterisiydi. Hepimizin ağzı açık kaldı o sahnede. Daha sonra mangakanın bu karaktere verdiği önem de ortada. Serinin zirvesini zorlayabilecek potansiyeli vardır illaki. Sanmıyorum ki bir Kizaru gelip bunu indirebilsin. Shanks ile Kizaru'yu yan yana koysana bir objektif bir şekilde. :/ Mangakanın bu iki karaktere verdiği önemi, sunuluş şekillerini, ağırlıklarını, misyonlarını, ortaya çıktıklarında diğer karakterlerin verdikleri tepkileri falan düşünerek yan yana getir. Hangisi ağır basıyor sence? Shanks'ın delik deşik olmasını istediğini biliyorum ama sen bile Kizaru diyemezsin muhtemelen. :D

Shanks'tan bu kadar bahsettim çünkü Bigmom dışındaki tüm imparatorların bu adamdan daha güçlü olduğu kesin gibi. (Teach sonradan olacak söylediğim gibi) Ona rağmen Shanks'ın seviyesi ortada. Var gerisini sen hesap et ortalama yonkou seviyesinin gücünü.

Not: Özellikle Akainu'yu katmadım işin içine çünkü nedense bu adamın adı ne zaman geçse ortam geriliyor. :/
İş ihtişama gelince Kizaruyu tek geçerim.Buna denk bir girişi Wb yaptı Mf de.Kaidonunki de buna benzer elbette.Tek falsoyu Aokiji veriyor ki o da bizim tayfayı tekledi.Akainu zaten Mfde yaptı şovunu.

Şimdi Wb en güçlü idi.Wb ölünce Kaidoya geçti ünvan.Bu değil ki Kaido Wb seviyesine geldi.Forumda buna benzer çok mesaj görüyorum o yüzden değinicem buraya.Millet Kaidoya böyle bir yakıştırma yapıp işi gençliğe ve heybete verip 2 3 Amiral yediriyor buna.Serumlu Wb nin en güçlü olduğu zaman Kaido hala yonkou ve muhtemelen bu seviyede.Bak burada bile Oyajinin gençliğindeki hayvanlık ve Garp-Rogerı düşünüyorum da bir heyecan basıyor beni :D Bak konu nerelere kayıyor (Aziz yıldırım efekt :D)

Mf de Kizaru bence Wb yi yenerdi.Göğsüne kılıç saplanmışından bahsediyorum elbette.Bisentosunun üzerine basıp lazer attığı sahne beni çok etkilemişti şahsen.Bu adam da sıkıntı var.Hani diyoruz ya Opda güç dengesi sıkıntılı hatta yok diye.Karakter kurgusu ise mükemmel olduğu için kurtarıyor biraz.Belki de en sağlam meyveyi neredeyse hiç amacı olmayan,uyuşuk adamın teki diyebileceğimiz bir adama veriyor ki ortalığı karıştırmasın.

Şenks konusuna katılmıyorum.Adam bug.Hem git tek elle yonkou ol.Hem Wb ile kılıç tokuşturup göğü yar hemde bir ıslık ile kendini indirecek novaların üzerine Kaido indir.Bana bunun mantıklı açıklamasını yap önce :/ Adam gidiyor Mfye savaş bitti kankalar diyor denizciler de hee madem öyle tamam diyor.La gömsene onları da oraya :/ Sen de katılırsın ki gömerlerdi oraya Şenksi.Şenks imdat çekici gibi bir şey herhalde.Gorosei büyük ihtimal Şenks yonkouyu birleştirecek diye çekindi bu kadar.Öyle de bir izlenim bırakıyor zaten.

Ortalama olarak bende diyorum yonkoular güçlü diye ama bu değildir ki hepsi Amiralleri gömer hatta aynı anda 2 3 Amirali gömer :/ Yani Akainu gidip Şenksi birebir de alsa ben oha ne oluyor lan !? demem yani.Seride söylenen 4 yonkou=Denizciler+şiciler lafı var ki bunu diyen adam Garp.Biz aynı adamın lafı ile yonkouları denk görüyorduk Wb hariç.
 
bence roger garp ve whitebeard arasındaki fark 3 amiral arsındaki fark gibidir.Denk dövüşürler ama elinde sonunda roger ikisindende üstündür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık