Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6. Seviye mahkumlarına baktığımızda Crocodaile, Jinbe, Ace, Ivankov(5,5) tarzında sağlam adamlardan oluşan bir kadro var. Teach'in tayfaya kattığı güçler aşağı yukarı bu üçlünün gücündedir diye umuyorum. Yani aynı seviyeye kapatılıyorsa eğer güçler hemen hemen aynıdır diyebiliriz belkide. Bu sebeple Franky, Robin, Nami, Brook gibi elemanların bu seviyeye çıkacağını sanmıyorum açıkçası. O sebeple eşleştirme yapmayı bende çok isterim ama eldeki veriler şuan eşleştirme de eşitsizlik yaratacağı için at tayfalardan kişiler öne sürüldü gibi geldi bana. Birde bu adamlar şuan Yonko tayfasindaki Tümen komutanı bu saydığım dörtlüye Chopperı bile ekleyebiliriz.
Bence yıllar geçtikçe seri sana kendi cevabını verecek o yüzden sahneyi Oda'ya bırakıyorum.:sapkali:
 
Wb,Aokijinin boğrüne bisentoyu sapladigi sahnede,Aokiji logia avantajiyla,o bölgeyi boşaltiyor degil mi ? Yani Wb bosluga saplamis oldu orda.
 
@Master of Puppets Wb'nin Akainu ile olan savaşında 3 tane handikapı vardı. Hasta olması, yaşlılık ve Squardo faktörü. Bu herif H. Haki bile salamadı. Koca savaş boyunca tek haki kullandığı yer Akainuya vurmasıydı. Onda da yere çiviledi, çivilediği zemin parcalanmasaydı ve vurmaya devam etseydi Akainunun cenazesini alırlardı oradan.

Öyle bir anlatmışsın ki gören de Wb sağlıklı ve handikapsiz savaştı Akainuyla.
Hacım yaşı ve hasta olması nasıl handikap yahu? 72 yakında alkolik adam herhalde yaşlı ve hasta olacak, ben Akainu WB'nin gençliğiyle dövüştü demiyorum ki. Luffy villainler ile dövüşürken "daha genç, OP'de en güçlü yaş 35,40, yaş handikapı var" diyor muyuz? Demiyoruz, çünkü alakasız. Çünkü ele aldığımız yaşlı WB, genç değil. Akainu vs WB'de de Akainu tokat manyağı yaptı bu kadar basit. Sanki 20 sene önce olsa WB alamazdı diyoruz, şaka gibi yahu. Kafamı göğsümü kaybedeceğime 2 dakika toprakla dans yapmayı karşılaştırıp WB'yi yendi diye görmek kadar taraflı bir bakış açısı olamaz. Akainu bayılsa, komaya girse eyvallah diyeceğim de adam çıktı geldi yav!
 
Yonkou > amiraller > sağ kollar.Şu ana kadar çıkarttığım sonuç bu benim.Sağ kolların güçlerini görmedik tam anlamıyla amirallerinde aynı şekilde.Herkesin kendi düşüncesi ama bana göre güç dengesi böyledir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık