Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Vinsmoke Judge'ın Güç Seviyesi

Sanji'nin Babası ne kadar güçlüdür?


  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiraller falan demişim, çok fena uçmuşum. Oy değiştirirken üzüldüm, karizma bekledim adam gerçekten fos çıktı. Ama yine de üst düzeydeki bir lord seviyesindedir en azından. Daha azı kadar da dandik olamaz. Hadi kişilikten kaybetsin ama gücü düşükse Vinsmoke ailesinin başından ne işi var, hadi silsile gereği ailenin başında bu yonko ile plan yapma cesareti nerenden geliyor. Umarım belli bir seviyeye sahiptir. Çapsız Riku gibi çapsızlar sürüsünü yönetmiyor neticede.
 
Bence bu adamin gucu hemizi got edecek :D
Germa 66 dedigimiz ekip cok guclu olarak tanitildi ve bunun basindaki elemanda bu. Sonucta orada aglamasi felan onemli degil. Ona bakarsaniz Kaido da mal gibi agliyor. Adamin orada aglamasi ogullarinin ne kadar ruhsuz oldugunu gormesi ve bunun ne kadar kotu oldugunu farketmesi yuzunden. Yoksa korktugundan olacagini hic dusunmuyorum.
Gucune gelirsekte, Bence shicibukai seviyesinin ustudur. Amiral seviyesinden dusuktur diye dusunuyorum. Ama ezik bir adam oldugunu dusunmuyorum.
 
Giysileri olmadan bir hiç olduğunu kabul edenlerden şiçibukayi seviyesi beklenmez bence. Buggy bile bunlardan daha tehlikeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık